Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Als advocatenkantoor staan wij met beide benen in de maatschappij. Al sinds jaar en dag doen wij graag iets terug voor de maatschappij. Door middel van sponsoring van vooral sportieve activiteiten willen wij initiatieven uit de samenleving ondersteunen. Hieronder treft u een overzicht van activiteiten en instelling waar wij bij betrokken zijn.


Hardloopwedstrijd 20 van Alphen

Sinds 2014 zijn wij verbonden als sponsor van het hardloopevenement 20 van Alphen


Rechtswinkel Alphen aan den Rijn

Berntsen Mulder Advocaten ondersteunt de Rechtswinkel Alphen ondersteunen met een bijdrage. Verschillende advocaten van Berntsen Mulder Advocaten hebben in hun studententijd vrijwilligerswerk gedaan voor de Rechtswinkel.


Atletiekvereniging AAV’36

Als sportief kantoor zijn wij verbonden aan een aantal sportverenigingen. Zo is er de Alphense Atletiekvereniging AAV’36. Ons kantoor is één van de vaste sponsoren van de club. Meerdere van onze werknemers zijn of waren lid van deze club en ook de link met de 20 van Alphen moge duidelijk zijn. We houden van hardlopen.


WerkVinden Alphen

Sinds de start in 2014 heeft ons kantoor contact met de vrijwilligersorganisatie WerkVinden 2.0 in Alphen aan den Rijn. Inmiddels is de naam Werkvinden Alphen geworden. Zoals de naam al suggereert helpt deze organisatie mensen die een baan zoeken.


Triathlon Alphen

In 2015 werd voor het eerst sinds lange tijd weer de Triathlon Alphen gehouden. Berntsen Mulder Advocaten was één van de sponsors die dit evenement financieel mogelijk maakte.


Filmhuis Parkvilla

Wij zijn verbonden aan het Alphense filmhuis Parkvilla. Jaarlijks sponsoren wij de culturele instelling die is gelegen aan het Park Rijnstroom in Alphen.


Roparun

In 2015 liep advocaat Annelies van Dorp voor het eerst mee met de Roparun, de estafettehardlooptocht tussen Parijs en Rotterdam. Daarna heeft zij nog verschillende keren meegedaan. Al die keren heeft ons kantoor een bijdrage geleverd aan het team waarin Annelies mee liep. Dit omdat wij de doelen die van de Roparun van harte ondersteunen.

Waarmee kunnen wij u helpen?