Ruime ervaring

Ruim 30 jaar ervaring

De oorsprong van ons kantoor gaat terug tot 1994. In dat jaar werd Berntsen Mulder Advocaten opgericht door Guus Berntsen en Matthijs Mulder. De mensen die destijds al deel uitmaakten van het kantoor, werkten al jaren voor de maatschap Berntsen & Goedkoop Advocaten. De huidige maatschap van Berntsen Mulder Advocaten bestaat uit: Matthijs Mulder, Karin Nijman-Weninger, Jeroen Thiele, Nieke Schreurs en Jos van Bohemen.

Diversiteit van rechtsgebieden

Het team van Berntsen Mulder Advocaten bestaat uit ruim 30 professionals, waaronder ca. 20 advocaten, juristen, experts en behandelaars. Al deze professionals onder één dak hebben samen een grote hoeveelheid kennis. Deze gebundelde kennis en ervaring zien wij als onze kenmerkende kracht. Wij zorgen ervoor dat de kennis wordt gedeeld, doordat onze ervaren advocaten zich ook bezighouden met het intern opleiden van nieuwe collega’s. Wij bieden persoonlijke en toegankelijke rechtshulp en streven ernaar om iedere particulier, bedrijf of gemeente bij te staan met scherp juridisch advies.

Gebundelde kennis onder één dak

Onze professionals zijn specialisten op hun vakgebied. Zij blijven zich continu ontwikkelen. Ons kantoor biedt diverse rechtsgebieden onder een dak waardoor wij onze cliënten binnen het team en in samenwerking met de andere teams optimaal kunnen bijstaan vanuit onze veelzijdige expertises.

Deskundige en gespecialiseerde rechtshulp

De juridische wereld verandert snel en is complex. Onze advocaten volgen om die reden na de universitaire opleiding en na de advocatenopleiding, nog een specialisatieopleiding. Daardoor bent u bij ons verzekerd van deskundige en gespecialiseerde rechtshulp. Of het nu gaat om juridisch advies of om het aanspannen van een rechtszaak. Een overzicht van de verschillende secties treft u hier.

Laat onze professionals u helpen

Wij zijn altijd geïnteresseerd in uw verhaal. We kijken samen hoe we u verder kunnen helpen en bespreken graag alle opties. Neem gerust contact met ons op.

Waarmee kunnen wij u helpen?