Over ons

Onze missie

Berntsen Mulder Advocaten werkt al ruim 30 jaar betrokken met haar cliënten samen, om met hoogwaardige, gespecialiseerde juridische bijstand het beste resultaat te bieden.

Berntsen Mulder biedt gespecialiseerde juridische dienstverlening aan zowel particuliere als zakelijke cliënten. Wij staan hen op een zakelijke en eerlijke manier bij met een professionele en toegankelijke benadering.

Dat doen wij vanuit een sterk rechtvaardigheidsgevoel, waarbij wij altijd oplossingsgericht en strijdvaardig te werk gaan. Ons kantoor kenmerkt zich door maatschappelijke- en juridische ontwikkelingen op de voet te volgen en daar waar nodig op in te spelen. Dit zorgt voor ons pro-actieve, scherpe en verdiepende karakter.

We zijn professionals die betrokken zijn met onze cliënten. Met hen en anderen communiceren we open, helder en begrijpelijk. Wij zijn de advocaat die met u praat.

over-ons-rechts

Waar kan Berntsen Mulder u bij helpen?

Adviseren

Wanneer u een geschil heeft, is het verstandig eerst juridisch advies in te winnen. De advocaten en juristen van Berntsen Mulder Advocaten kunnen u een goed advies geven over hoe u uw probleem kunt oplossen. Een advies kan zijn om naar de rechter te stappen, maar dat hoeft niet. Vaak kunt u een geschil ook in goed overleg oplossen.

Mediation

Een conflict oplossen zonder naar de rechter te stappen, kan door middel van mediation. Bij mediation gaat u, onder leiding van een onafhankelijke mediator, aan tafel met de ’tegenpartij’. U zoekt in goed overleg een oplossing waar u en de tegenpartij mee kunnen leven. Bij Berntsen Mulder Advocaten is een aantal gecertificeerde mediators in dienst. Mediation is mogelijk bij allerlei soorten conflicten. De meest voorkomende zijn op het gebied van familierecht, arbeidsrecht en letselschade.

Procederen

Wanneer u een conflict heeft met een andere persoon, een bedrijf of een instantie, kunt u een rechter vragen een oordeel te vellen. Dat doet u door middel van een juridische procedure. Voor het voeren van een procedure heeft u een advocaat nodig, die voor uw belangen opkomt bij de rechter. De rechter luistert naar uw belangen en naar de belangen van de tegenpartij. Daarna velt hij een oordeel, waar u zich aan moet houden. Voor het voeren van een juridische procedure kunt u de hulp inschakelen van de advocaten van Berntsen Mulder Advocaten.

Over Berntsen Mulder Advocaten

Berntsen Mulder Advocaten biedt juridische dienstverlening aan zowel particuliere als zakelijke cliënten. Ons streven is om met hoogwaardige, gespecialiseerde juridische bijstand het beste resultaat te behalen.

Wij benaderen onze cliënten op een professionele en toegankelijke wijze en staan hen op een zakelijke en eerlijke manier bij. Dit doen wij vanuit een sterk rechtvaardigheidsgevoel, waarbij wij altijd oplossingsgericht en strijdvaardig te werk gaan.

Onze professionals beschikken ieder over een eigen kracht en voorzien onze cliënten van proactief, scherp en verdiepend juridisch advies.

Wij communiceren open, helder en begrijpelijk. Wij zijn de advocaat die met u praat!

De advocaat die met u praat

Berntsen Mulder Advocaten staat voor diversiteit, persoonlijkheid en betrokkenheid. Wij bieden scherp juridisch advies om haalbare doelen te bereiken en formuleren daarvoor een helder plan van aanpak. Onze advocaten werken persoonlijk, snel en pro-actief. Berntsen Mulder doet, denkt en communiceert duidelijk en transparant. Wij geloven dat betrokkenheid de sleutel is tot succes.

Verschillende rechtsgebieden: gebundelde kennis

De maatschap geeft leiding aan bijna 23 advocaten, juristen, experts en ondersteunend personeel. Verdeeld over verschillende secties, vakgebieden, afdelingen, rechtsgebieden of hoe je het maar wilt noemen. Bij elkaar betekent dat heel veel kennis onder één dak. Deze gebundelde kennis en enorme ervaring durven wij onze kracht te noemen. Daarbij zorgen we dat de kennis in huis blijft, doordat onze ervaren advocaten zich ook bezighouden met het opleiden van nieuwe collega’s. Zo waarborgen we de continuïteit van ons kantoor.

Specialisaties

In het verleden waren advocaten meestal ‘algemeen advocaat’. Zij beheersten alle rechtsgebieden. Zo was het ook bij ons. Advocaten deden zowel strafrecht als ondernemingsrecht als familierecht. Noem het maar op. Maar in de advocatuur werd het steeds gebruikelijker, en eigenlijk ook logischer, om je te specialiseren. Daarom werden in het kantoor verschillende ‘secties’ gevormd. In die secties richten twee of meer advocaten en juristen zich op een specifiek onderdeel of rechtsgebied.

De advocaat die met u praat

Onze advocaten weten waar ze over praten. Een goed juridisch advies kan veel ellende besparen. Wij geven u een eerlijk advies en bespreken de strategische en juridische kansen met u.

Lisanne-Matthijs