Advocaat Jeroen Thiele 9e bij Triathlon Alphen 2017

Advocaat Jeroen Thiele heeft zondag 24 september 2017 een 9e plek behaald bij de Triathlon Alphen. Hij was weer sneller dan in de edities van 2015 en 2016.

Het werd een prachtige zonnige dag in en om de Zegerplas. Dat vinden wij als mede-sponsor van het evenement natuurlijk erg leuk. Voor het derde achtereenvolgende jaar deed Jeroen namens ons kantoor mee aan de Kroes en Partners Triathlon Alphen.

Jeroen Thiele is een fervent triatleet. In zijn hoogtijdagen, op jongere leeftijd, deed hij al eens mee aan de Norseman in Noorwegen, een wedstrijd die wordt gezien als één van de zwaarste triathlons ter wereld. Maar zijn palmares op triathlon-gebied is veel langer.

Afgelopen zondag deed Jeroen weer mee aan de Triathlon Alphen. Drie jaar geleden werd dit mooie evenement voor het eerst sinds lange tijd weer uit de mottenballen gehaald. En jaar na jaar groeit de wedstrijd. Deelnemers zijn enthousiast over de organisatie en dat leverde dit jaar zo’n 700 deelnemers op. Er werden verschillende disciplines aangeboden. Sprint-triathlons, estafette-triathlons en de kwart-triathlon. Het publiek kon overal langs het zwem- fiets- en hardloopparcours van de wedstrijd genieten. Het was zelfs mogelijk het zwem-onderdeel vanuit een bootje op de Zegerplas mee te maken.

Uiteindelijk werd ‘onze’ Jeroen dus 9e bij de kwart-triathlon (complete uitslag hier). Hij deed dat in een tijd van 2 uur, 7 minuten en 38 seconden. Dat is bijna 2 minuten sneller dan zijn tijd in 2016 en bijna 4 minuten sneller dan in 2015. Als je kijkt maar de leeftijdscategorieën was Jeroen zelfs 3e.

 

Gerelateerde berichten

VACATURE: Juridisch secretaresse

Vacature   6 juli 2023

VACATURE: Juridisch secretaresse

Berntsen Mulder Advocaten is op zoek naar een juridisch secretaresse voor de afdeling letselschade (24-32 […]


Lees meer ›
VACATURE: Advocaat(-stagiair) familierecht (/erfrecht)

Vacature   23 mei 2023

VACATURE: Advocaat(-stagiair) familierecht (/erfrecht)

Binnen onze sectie familie- en erfrecht is ruimte voor een nieuwe collega op het gebied […]


Lees meer ›
VACATURE: Jurist regresrecht

Vacature   15 mei 2023

VACATURE: Jurist regresrecht

Aan de slag bij een kantoor dat aan de wieg stond van het loonregres en […]


Lees meer ›