Advocaat Jeroen Thiele 9e bij Triathlon Alphen 2017

Advocaat Jeroen Thiele heeft zondag 24 september 2017 een 9e plek behaald bij de Triathlon Alphen. Hij was weer sneller dan in de edities van 2015 en 2016.

Het werd een prachtige zonnige dag in en om de Zegerplas. Dat vinden wij als mede-sponsor van het evenement natuurlijk erg leuk. Voor het derde achtereenvolgende jaar deed Jeroen namens ons kantoor mee aan de Kroes en Partners Triathlon Alphen.

Jeroen Thiele is een fervent triatleet. In zijn hoogtijdagen, op jongere leeftijd, deed hij al eens mee aan de Norseman in Noorwegen, een wedstrijd die wordt gezien als één van de zwaarste triathlons ter wereld. Maar zijn palmares op triathlon-gebied is veel langer.

Afgelopen zondag deed Jeroen weer mee aan de Triathlon Alphen. Drie jaar geleden werd dit mooie evenement voor het eerst sinds lange tijd weer uit de mottenballen gehaald. En jaar na jaar groeit de wedstrijd. Deelnemers zijn enthousiast over de organisatie en dat leverde dit jaar zo’n 700 deelnemers op. Er werden verschillende disciplines aangeboden. Sprint-triathlons, estafette-triathlons en de kwart-triathlon. Het publiek kon overal langs het zwem- fiets- en hardloopparcours van de wedstrijd genieten. Het was zelfs mogelijk het zwem-onderdeel vanuit een bootje op de Zegerplas mee te maken.

Uiteindelijk werd ‘onze’ Jeroen dus 9e bij de kwart-triathlon (complete uitslag hier). Hij deed dat in een tijd van 2 uur, 7 minuten en 38 seconden. Dat is bijna 2 minuten sneller dan zijn tijd in 2016 en bijna 4 minuten sneller dan in 2015. Als je kijkt maar de leeftijdscategorieën was Jeroen zelfs 3e.

 

Gerelateerde berichten

Week van het Arbeidsrecht | Gratis adviesgesprekken over arbeidsrecht voor werkgever en werknemer

Nieuws   17 mei 2024

Week van het Arbeidsrecht | Gratis adviesgesprekken over arbeidsrecht voor werkgever en werknemer

Voor werkgevers en werknemers met vragen over onder meer ontslagrecht, concurrentie- of relatiebedingen, dan wel […]


Lees meer ›
Podcast: Let’s talk letselschade

Nieuwsbericht   10 mei 2024

Podcast: Let’s talk letselschade

Berntsen Mulder Advocaten is al een tijd geleden gestart met een podcast over letselschade. Onder […]


Lees meer ›
De 20 van Alphen was weer geslaagd!

Nieuwsbericht   5 maart 2024

De 20 van Alphen was weer geslaagd!

Het was zondag 3 maart een prachtige dag, waarbij Jeroen Thiele het startschot gaf en […]


Lees meer ›