Berntsen Mulder Advocaten viert jubileum met veel activiteiten

Nieuws
15 maart 2019

Berntsen Mulder Advocaten bestaat dit jaar 25 jaar. Dat laten zij niet zonder te vieren voorbij gaan. Het hele jaar staan allerlei jubileumactiviteiten op het programma. Personeel treedt nog meer dan normaal naar buiten en laat zien dat het kantoor laagdrempelig en benaderbaar is.

Berntsen Mulder Advocaten staat midden in de samenleving. “Wij zijn er voor iedereen. Particulieren, grote en kleine ondernemingen, ZZP’ers: iedereen kan bij ons terecht voor juridisch advies, gerechtelijke procedures en mediation”, vertelt Matthijs Mulder, één van de oprichters. “Wat veel mensen niet weten, is dat wij ons op veel rechtsgebieden specialiseren. Erfrecht, familierecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht, bouwrecht, om er een paar te noemen. Daarnaast hebben we een toonaangevende afdeling letselschade en loonschade.”

Jubileum

Dit jaar bestaat het kantoor 25 jaar en dat viert Berntsen Mulder Advocaten met verschillende activiteiten. De eerste activiteit die op de planning staat, is meedoen aan NLDoet op vrijdag 15 maart. “Wij willen graag iets teruggeven aan Alphen, daarom hebben wij ons opgegeven voor NLDdoet. We gaan onder andere klussen bij het Veteranencentrum en helpen bij een koffieochtend in verpleeghuis Oudshoorn. Maar ook steken we de handen uit de mouwen bij een jeugdhonk. Collega’s met groene vingers gaan aan de slag in een natuurgebied. Het hele kantoor doet mee en sluiten de dag af met een borrel.”

In mei is Berntsen Mulder Advocaten ook hoofdsponsor van AlphenArt. “Zelf heb ik heel veel met kunst dus vond ik het bijzonder dat we dit evenement kunnen sponsoren. Wij doen zelf mee aan de workshop Street Art. Naast dat dit ons het leukst leek, bewonder ik kunstenaar Joost Zwanenburg. Wij laten ons dus vooral verrassen!”, aldus Mulder.

In het kader van het jubileum laat het kantoor zich dit jaar ook op een leuke manier zien op de Jaarmarkt in september. “Verder hebben we een aantal activiteiten waarmee we ons jubileum intern met het eigen personeel vieren. Het wordt een mooi jaar!” lacht Mulder.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Het kantoor is al jaren betrokken bij verschillende sportverenigingen. Mulder: “Vijf jaar lang zijn wij naamsponsor geweest van de 10 kilometer Prestatieloop bij de 20 van Alphen. Dit jaar willen wij graag andere ondernemers de kans geven om dit evenement te sponsoren.”

Onder andere de atletiekclub AAV’36, voetbalclub Kickers’69 en Roparun worden financieel of op een andere manier gesponsord door Berntsen Mulder Advocaten. “Al sinds jaar en dag staan wij midden in de Alphense samenleving. Wij doen daar graag iets voor terug en ondersteunen graag initiatieven uit de samenleving.”

Spreekuren

Een belangrijk onderdeel van de dienstverlening, is dat het kantoor makkelijk benaderbaar is. Voor iedereen die face-to-face wil overleggen met een advocaat of jurist, of vrijblijvend advies wil, heeft Berntsen Mulder Advocaten inloopspreekuren. “Wij doen dit al een aantal jaar maar zijn er nu wel actiever mee bezig. De stap naar een advocaat is voor veel mensen iets wat ze niet elke dag doen. We willen duidelijk maken dat het vaak verstandig is een juridisch specialist te raadplegen als je een probleem hebt. Of als je een probleem verwacht te krijgen. Deze spreekuren zien we als een bijdrage aan de samenleving en helpen graag iedereen. We hebben al ontelbaar veel mensen geholpen tijdens onze spreekuren.”

Op woensdag is er een spreekuur arbeidsrecht, op dinsdag voor familierecht en elke werkdag op afspraak voor letselschade. “In samenwerking met de bibliotheek hebben we om de twee weken een spreekuur familierecht en erfrecht op dinsdag in de bibliotheek. En bij iFlow organiseren we een ondernemersspreekuur,” somt Mulder op.

Toekomst

Of Berntsen Mulder Advocaten nog grote plannen heeft voor de toekomst? “Vooral goed blijven in datgene wat wij doen. Natuurlijk hebben we ambitie om groter te groeien, maar we willen dit wel goed doen. Ik vind het belangrijk dat onze mensen een goede werk-leven balans hebben. Ook vinden wij het belangrijk dat iedereen een specialisatie heeft in een bepaald rechtsgebied, dit zullen we dan ook blijven uitbreiden.”


Tekst: Vera Vergunst, Alphens.nl. Dit artikel verscheen op Alphens.nl in het kader van ons jubileum.

Gerelateerde berichten

De Week van het Arbeidsrecht

Nieuws   17 mei 2024

De Week van het Arbeidsrecht

Gratis adviesgesprekken over arbeidsrecht voor werkgever en werknemer Heeft u vragen over ontslagrecht, concurrentie- of […]


Lees meer ›
Podcast: Let’s talk letselschade

Nieuwsbericht   10 mei 2024

Podcast: Let’s talk letselschade

Berntsen Mulder Advocaten is al een tijd geleden gestart met een podcast over letselschade. Onder […]


Lees meer ›
De 20 van Alphen was weer geslaagd!

Nieuwsbericht   5 maart 2024

De 20 van Alphen was weer geslaagd!

Het was zondag 3 maart een prachtige dag, waarbij Jeroen Thiele het startschot gaf en […]


Lees meer ›