Geen toga maar werkhandschoenen tijdens NLDoet

Nieuws
15 maart 2019

Berntsen Mulder Advocaten doet op vrijdag 15 maart mee aan NLDoet. Advocaten laten één dag de toga aan de kapstok hangen en trekken werkhandschoenen aan om een aantal organisaties te helpen.

Personeel van ons kantoor gaat vandaag aan de slag op vier plaatsen in Alphen aan den Rijn. Zo gaat een groep naar Verleeghuis Oudshoorn, om daar te helpen bij een koffieochtend voor de bewoners. Een andere groep gaat naar het Veteranencentrum in Alphen, om daar te helpen met allerhande klussen aan het pand.

Geklust wordt er ook bij een Jeugdhonk in Hazerswoude Rijndijk. Jeugdwerk Hazerswoude heeft daar onderdak gevonden in een voormalige school en daar moet nog het één en ander gebeuren. Tenslotte wordt er ook gewerkt in een plantsoen in de wijk Nieuwsloot. Er zullen daar bomen en struiken worden geplant.

Berntsen Mulder Advocaten doet mee aan NLDoet, ten eerste omdat het kantoor het gewoon leuk vindt om eens een keer iets geheel anders te doen dan in de wetboeken en dossiers te zitten. Daarnaast vindt het kantoor het van belang om zich in te zetten voor de (lokale) maatschappij en zijn steentje bij te dragen aan dit mooie evenement.

Gerelateerde berichten

VACATURE: Juridisch secretaresse

Vacature   6 juli 2023

VACATURE: Juridisch secretaresse

Berntsen Mulder Advocaten is op zoek naar een juridisch secretaresse voor de afdeling letselschade (24-32 […]


Lees meer ›
VACATURE: Advocaat(-stagiair) familierecht (/erfrecht)

Vacature   23 mei 2023

VACATURE: Advocaat(-stagiair) familierecht (/erfrecht)

Binnen onze sectie familie- en erfrecht is ruimte voor een nieuwe collega op het gebied […]


Lees meer ›
VACATURE: Jurist regresrecht

Vacature   15 mei 2023

VACATURE: Jurist regresrecht

Aan de slag bij een kantoor dat aan de wieg stond van het loonregres en […]


Lees meer ›