Solomon Teklebrhen en Mariska Brittijn winnen BMA Prestatieloop bij 20 van Alphen

Nieuws
6 maart 2017

Solomon Teklebrhen en Mariska Brittijn hebben zondag de Berntsen Mulder Advocaten 10 kilometer prestatieloop gewonnen. Zij deden dit tijdens een regenachtige en koude editie van de 20 van Alphen.

De 52e editie van de 20 van Alphen had wat betreft de 20 kilometer- en 10 kilometer-wedstrijden pech voor wat betreft het weer. Precies tijdens deze afstanden begon het flink te regenen. In combinatie met de forse wind zorgde de regen ervoor dat deelnemers, vrijwilligers en publiek te maken hadden met verkleumende situatie.

Startschot

Desalniettemin gingen er ruim 1000 deelnemers van start tijdens de Prestatieloop. Het startschot werd dit jaar gegeven door de Leimuidense schaatser Ronald Ligtenberg, die als sportman met tegenwind uit Leimuiden naar Alphen was gefietst. Hij wist dus hoe de omstandigheden voor de deelnemers waren.

Rond 14.15 uur klonk het startschot. Na ruim een half uur kwamen de snelste deelnemers over de finish. Winnaar Teklebrhen is een asielzoeker uit Ethiopië die momenteel in Groningen woont. Hij kwam als eerste over de finish in een tijd van 33m25s. Als tweede kwam Koen Hijman over de meet in 35m12s. Als derde passeerde Herman Verra na 37m45s de finishlijn. Zij kregen hun beker uitgereikt door Jos van Bohemen, advocaat bij Berntsen Mulder Advocaten, de sponsor van de 10 kilometer prestatieloop.

Bij de dames was het Mariska Brittijn die als snelste de 10 kilometer barre tocht had afgelegd. Zij finishte in 38m18s. Tweede werd Els Visser in 39m04s. En Anniek Hylkema werd derde in 43m39s.

Ons advocatenkantoor deed met een team van collega’s en (zaken-)relaties mee aan de Blanksma Businessloop. En dat had een prachtig resultaat!

Gerelateerde berichten

VACATURE: Juridisch secretaresse

Vacature   6 juli 2023

VACATURE: Juridisch secretaresse

Berntsen Mulder Advocaten is op zoek naar een juridisch secretaresse voor de afdeling letselschade (24-32 […]


Lees meer ›
VACATURE: Advocaat(-stagiair) familierecht (/erfrecht)

Vacature   23 mei 2023

VACATURE: Advocaat(-stagiair) familierecht (/erfrecht)

Binnen onze sectie familie- en erfrecht is ruimte voor een nieuwe collega op het gebied […]


Lees meer ›
VACATURE: Jurist regresrecht

Vacature   15 mei 2023

VACATURE: Jurist regresrecht

Aan de slag bij een kantoor dat aan de wieg stond van het loonregres en […]


Lees meer ›