← Terug

Fusies en overnames

Contractenrecht

Deskundige begeleiding bij Fusies en overnames

Berntsen Mulder Advocaten is uw vertrouwde partner voor fusies en overnames. Onze specialisten hebben meer dan 25 jaar ervaring in het begeleiden van bedrijfsoverdrachten, zowel nationaal als internationaal. Of u nu uw bedrijf wilt verkopen of een ander bedrijf wilt overnemen, onze experts staan voor u klaar. Fusies en overnames brengen verschillende rechtsgebieden samen en wij begrijpen dat elk detail van groot belang is. Wij zorgen ervoor dat u niets over het hoofd ziet en begeleiden u met kennis van de complexe wet- en regelgeving.

Lees meer over hoe wij u kunnen helpen:

Verder praten 0172 – 49 43 45

Onze Diensten: Maatwerk voor Uw Succes

Wij begrijpen dat geen twee fusies of overnames hetzelfde zijn. Daarom bieden wij een op maat gemaakte benadering voor elke cliënt, met aandacht voor de specifieke situatie en doelen. Ons toegewijde team staat klaar om u te adviseren over diverse aspecten van het proces, van het opstellen van cruciale rapporten tot het onderhandelen van overnamevoorwaarden en het succesvol afronden van de transactie.

Onze diensten omvatten onder andere:

  1. Due Diligence: Wij helpen u grondig onderzoek te doen naar alle aspecten van de transactie, zodat u volledig geïnformeerd bent over de risico’s en kansen.
  2. Transactiedocumenten: Onze experts stellen nauwkeurige en juridisch waterdichte documenten op om de transactie te formaliseren en uw belangen te beschermen.
  3. Arbeidsrechtelijke Gevolgen: Fusies en overnames hebben vaak implicaties voor personeel. Wij adviseren u over de arbeidsrechtelijke aspecten om een soepele overgang te garanderen.

Daarnaast werken we nauw samen met experts uit andere relevante juridische gebieden, zoals belastingrecht en intellectueel eigendomsrecht.

Efficiëntie en Discretie: Onze Belofte aan U

Snelheid en discretie zijn essentieel bij fusies en overnames. Dat u van een advocaat vertrouwelijkheid kunt verwachten, is logisch. De zwijgplicht vormt immers een van de kernen van ons vak. Maar het is belangrijk om verder te kijken. Wij helpen u ook bij vragen over vertrouwelijkheid in het proces van andere partijen. Bij Berntsen Mulder hebben we één doel voor ogen: het leveren van hoogwaardige juridische begeleiding die u in staat stelt om uw fusie of overname met vertrouwen en succes af te ronden. Wij kijken ernaar uit om u te ondersteunen bij uw volgende strategische zakelijke stap.

Wij helpen u graag verder

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op en ontdek hoe Berntsen Mulder het verschil kan maken voor uw fusie- of overnameproces.
Dit kan telefonisch via 0172 – 49 43 45. Of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op.

 
    Laat onze specialisten u helpen