Contractenrecht

De advocaat die
met u praat

Berntsen Mulder advocaten biedt gespecialiseerde
juridische dienstverlening aan particuliere en
zakelijke klanten. Wij staan onze klanten op een
eerlijke manier bij met een professionele
en persoonlijke benadering.

Ondernemingsrecht-quote
Ondernemingsrecht-Matthijs-Jasper

Een waterdichte overeenkomst laten opstellen?

Onze advocaten contractenrecht zijn gespecialiseerd in het opstellen en beoordelen van allerlei soorten contracten. Denk bijvoorbeeld aan: agentuurovereenkomsten, algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomsten, distributieovereenkomsten, franchiseovereenkomsten, geheimhoudingsovereenkomsten, huurovereenkomsten, koopovereenkomsten, licentieovereenkomsten, opdrachtovereenkomsten, overnameovereenkomsten, samenwerkingsovereenkomsten, softwareovereenkomsten.

U kunt bij ook ons terecht bij geschillen over contracten. Denk bijvoorbeeld aan een discussie over de schending van een concurrentiebeding in een franchisecontract. Of een discussie met een aannemer die zijn werk niet goed heeft gedaan. Als uw geschil niet met een snelle schikking kan worden opgelost, dan behartigen we uw belangen op het scherpst van de snede in een gerechtelijke procedure.

Klik hier voor de uitgebreide uitleg →

 

Wij adviseren

Blogs

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn. Meld uzelf aan voor onze nieuwbrief om overal van op de hoogte te blijven.

 

  Prijs: 49,50 euro per pagina
  (exclusief btw)

  Zijn de contractafspraken met uw zakenpartners goed vastgelegd? Zijn de rechten en plichten van werknemers duidelijk? Wat zijn de risico’s bij een voorgelegd contract?

  Contractscreening door Berntsen Mulder Advocaten zorgt voor een frisse juridische blik op bestaande en voorgelegde contracten.

  Wat krijgt u voor dit bedrag?

  • beoordeling van door u toegestuurde overeenkomsten
  • advies in termen van ‘deugdelijk’, ‘ondeugdelijk’ of ‘op onderdelen ondeugdelijk’
  • duidelijk uitgelegd welk onderdeel voor verbetering vatbaar is
  • desgewenst kan een overeenkomst door ons worden herschreven (hiervoor gelden aparte afspraken)

  Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via tel. 0172 – 42 71 95. Wij staan u graag te woord.   Prijs: 400 euro per pagina
   (exclusief BTW)

   U heeft een concurrentiebeding. Wat mag u wel en wat mag u niet doen voor een nieuwe werkgever? Wij checken en adviseren voor vaste prijs.


   Waarom concurrentiebeding checken?

   Wie werkt, die weet wat. De opgedane kennis bij de ene werkgever mag niet zomaar bij een andere worden ingezet. Dit wordt vaak vastgelegd in een concurrentiebeding en/of een geheimhoudingsbeding, als onderdeel van de arbeidsovereenkomst. Maar wat mag je als werknemer wel en wat mag niet? Wat zijn de grenzen van het beding? Hoe lang is het van kracht? Of wat kun je als werkgever doen als een werknemer vertrouwelijke informatie gebruikt?


   Wat doen wij voor u?

   De tekst van een concurrentiebeding voldoet vaak niet meer aan de gewijzigde wettelijke vereisten. Onze specialisten arbeidsrecht checken uw concurrentiebeding en adviseren over wat u mag of niet mag. En wat de grenzen zijn.


   Wat krijgt u voor dit bedrag?

   • Een beoordeling van uw concurrentiebeding
   • Een adviesgesprek (telefonisch of op kantoor)
   • Een schriftelijk advies

   Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via tel. 0172 – 42 71 95. Wij staan u graag te woord.