← Terug

Wat is erfrecht?

Erfrecht

Het erfrecht bepaalt wat er na het overlijden van iemand met zijn of haar vermogen en bezittingen gebeurt. Daar zijn regels voor in de Nederlandse wet. Het erfrecht kan behoorlijk complex zijn. Laat u vooraf goed adviseren, want wanneer iemand overlijdt moeten er veel zaken worden geregeld.

Bij het afwikkelen van een erfenis kunnen ook de nodige zaken mis gaan. De meeste mensen denken ‘we komen er te zijner tijd wel uit.’ Maar als dat moeilijke moment eenmaal is aangebroken blijkt dat er soms toch anders over wordt gedacht. Zaken zijn niet goed vastgelegd, afspraken zijn niet helder of er is alleen mondeling over de gang van zaken na een overlijden gesproken. Het is dan van belang om te weten wat uw rechtspositie is door u op dat moment goed te laten adviseren, want er komt veel op u af en er moet vaak veel geregeld worden.

Hulp en advies

Onze erfrechtspecialisten kunnen u met al uw vragen verder helpen. Juist wanneer er een conflict is. Juist vanuit hun ervaring weten zij met name waar op te letten en wat de valkuilen zijn. Bel ons op: 0172 – 49 43 45 of neem contact op via het onderstaande contactformulier.
    Laat onze specialisten u helpen