← Terug

Advocaat ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Van startende ondernemer tot multinational

Wij begrijpen dat ondernemers en bedrijven behoefte hebben aan deskundige juridische begeleiding in de steeds complexere zakenwereld. Bij Berntsen Mulder Advocaten staan we u bij met een getalenteerd team van advocaten. Wij bieden hoogwaardige juridische diensten op het gebied van ondernemingsrecht. Of u nu een startende ondernemer bent of een gevestigde multinational, we staan klaar om u te ondersteunen en te begeleiden.

Verder praten 0172 – 49 43 45

Ons team bestaat uit advocaten gespecialiseerd in contractenrecht, ondernemingsrecht, insolventierecht, arbeidsrecht en bouwrecht. Wij kijken welke specialisatie het beste bij uw vraag past.

Begeleiding

Wij begeleiden onze cliënten veelvuldig bij de volgende vraagstukken:

  1. Oprichting en structurering van onderneming: We begeleiden ondernemers bij het kiezen van de juiste juridische entiteit voor hun bedrijf, zoals een BV, NV, eenmanszaak, VOF of maatschap. We stellen ook aandeelhoudersovereenkomsten op, passend bij de wensen en risico’s van de betreffende ondernemer.
  2. Contractenrecht: Onze experts beoordelen de verschillende zakelijke contracten, zoals distributieovereenkomsten, franchisecontracten en algemene voorwaarden.
  3. Fusies en Overnames: We adviseren en begeleiden bedrijven bij fusies, overnames, aandelenoverdrachten en herstructureringen. Daarbij betrekken we ook onze curatoren. De curatoren weten vanaf de andere kant van het financiële spectrum namelijk hoe het niet moet. Zij krijgen de zaken te zien waar ondernemingen failliet gegaan zijn en zij weten als geen ander hoe ze bestuurders aansprakelijk kunnen stellen voor een tekort in de boedel. Die expertise gebruiken we bij de fusies en overnames om risico’s in kaart te brengen en problemen te voorkomen.
  4. Geschillenbeslechting: Als geschillen zich voordoen, staan we paraat om te helpen bij de onderhandelingen en waar nodig onze cliënten te vertegenwoordigen in rechte.

Vanuit onze jarenlange ervaring staan we kleine en grote ondernemingen bij. Van de bakker-op-de-hoek tot de multinational. Van startups en scale-ups die op zoek zijn naar juridisch adviseurs bij het slim opzetten van hun bedrijf, tot MKB-organisaties en grote ondernemingen en zelfs multinationals.

Wij helpen u graag verder

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via 0172 – 49 43 45.
    Laat onze specialisten u helpen