Ondernemingsrecht

De advocaat die met u praat

Berntsen Mulder Advocaten werd in 2023 uitgeroepen tot een van de beste advocatenkantoren van Nederland door de onafhankelijke site van Advocaatscore. Wij staan onze klanten op een eerlijke manier bij met een professionele en persoonlijke benadering.

Ondernemingsrecht-quote
Ondernemingsrecht-Matthijs-Jasper-mobiel

Bent u een ondernemer die graag ‘in control’ is, die ‘proactief’ handelt, die niet voor verrassingen wil komen staan? En die kosten wil beheersen?
Bij Berntsen Mulder Advocaten kunt u het Rechtsbijstandsabonnement voor Ondernemers afsluiten.
Dit abonnement werd door ons ontwikkeld op verzoek van een aantal MKB-ondernemers, die regelmatig juridische vragen heeft. Niet alleen op directieniveau, maar ook bijvoorbeeld de afdeling personeelszaken. Zij bleken behoefte te hebben aan kwalitatief hoogwaardige advisering, die vlot en in heldere taal wordt gegeven en bovendien praktisch toepasbaar is. Tegelijkertijd  willen zij dat de kosten van juridische ondersteuning inzichtelijk, beheersbaar en voor zover mogelijk begrootbaar zijn.
Herkent u dit?

Lees verder >

Of vraag direct een offerte aan >

Wij adviseren

Blogs

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn. Meld u aan voor onze nieuwbrief om overal van op de hoogte te blijven.

 

  Prijs: 49,50 euro per pagina
  (exclusief btw)

  Zijn de contractafspraken met uw zakenpartners goed vastgelegd? Zijn de rechten en plichten van werknemers duidelijk? Wat zijn de risico’s bij een voorgelegd contract?

  Contractscreening door Berntsen Mulder Advocaten zorgt voor een frisse juridische blik op bestaande en voorgelegde contracten.

  Wat krijgt u voor dit bedrag?

  • beoordeling van door u toegestuurde overeenkomsten
  • advies in termen van ‘deugdelijk’, ‘ondeugdelijk’ of ‘op onderdelen ondeugdelijk’
  • duidelijk uitgelegd welk onderdeel voor verbetering vatbaar is
  • desgewenst kan een overeenkomst door ons worden herschreven (hiervoor gelden aparte afspraken)

  Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via tel. 0172 – 49 43 45. Wij staan u graag te woord.   Elke ondernemer kent het: je zou af en toe wel eens met een advocaat of jurist willen sparren, maar je hikt aan tegen de rompslomp van telkens een factuurtje na een gesprek. Je bent bang dat de advocaatkosten, zonder dat je het in de gaten hebt, de pan uit rijzen.

   Voor ondernemers heeft Berntsen Mulder Advocaten een speciaal rechtsbijstandabonnement. U betaalt hiervoor een vaste prijs per jaar. En dan kunt u op elk gewenst moment advies vragen over juridische kwesties waar u tegenaan loopt. Daarnaast biedt ons kantoor extra service, zoals hieronder aangegeven.

   Met dit pakket wil Berntsen Mulder Advocaten de drempel verlagen voor ondernemers die juridisch advies wensen. Met name voor MKB’ers is het pakket erg interessant. Want vaak is het zeer aan te bevelen goed juridisch advies in te winnen, voordat je als ondernemer actie onderneemt. Bijvoorbeeld als u twijfelt over een ontslag op staande voet. Of als een nieuw contract moet worden opgesteld. 

   Prijs: tussen 495 euro en 1500 euro per jaar
   (ex BTW), afhankelijk van soort en grootte bedrijf

   De prijs die een ondernemer betaalt, is afhankelijk van het soort bedrijf en de grootte van het bedrijf. Neem contact op met ons om te informeren wat wij voor u kunnen doen.

   Wat krijgt u voor dit bedrag?

   • Telefonische helpdesk
   • Contractscreening à 39,50 euro per pagina
   • Bedrijfsconsult
   • Korting van 20 procent op geldend kantoortarief
   • Incassoservice
   • Loonschadeservice
   • Letselschadeservice voor werknemers
   • Nieuwsbrief

   Tarieven rechtsbijstandsabonnement (kalenderjaar 2022)

   Categorie A: 495 euro (eenmanszaken, beroepsbeoefenaar, zzp’er, rechtspersoon: met 0-1 werkzame persoon)

   Categorie B: 720 euro (eenmanszaak, beroepsbeoefenaar, personen vennootschap, rechtspersoon met 2-10 werkzame personen)

   Categorie C: 1030 euro (zoals categorie B, maar met 11-20 werkzame personen)

   Categorie D: 1320 euro (zoals B, maar met 35 werkzame personen)

   Categorie E: prijs op aanvraag (zoals categorie B, maar met meer dan 35 werkzame personen), overige ondernemingsvormen; concerndekking

   Voorwaarden

   Aan het rechtsbijstandsabonnement is een aantal voorwaarden verbonden. Een contract wordt afgesloten per jaar. Wanneer de overeenkomst op een bepaald moment wordt beëindigd, draagt Berntsen Mulder Advocaten er zorg voor dat de in behandeling zijnde dossiers worden afgewikkeld.

   Aanvragen

   Voor het aanvragen van een rechtsbijstandsabonnement kunt u contact opnemen via onderstaand formulier. Wij nemen dan contact met u op. Even bellen kan uiteraard ook. Dat kan via tel. 0172 – 49 43 45.
    Prijs: op aanvraag

    Bij een legal audit wordt uw bedrijf, met name de bedrijfsadministratie, door een advocaat ondernemingsrecht doorgelicht. Het doel is om ervoor te zorgen dat uw bedrijf juridisch de juiste koers vaart. Moet er worden bijgestuurd? Dan kunnen wij u helpen.

    Noem het een juridische APK voor uw bedrijf. Of een juridische onderhoudsbeurt.

    Voorbeelden

    Wat checken onze advocaten bij uw bedrijf?

    • Zijn uw contracten op orde?
    • Hoe zijn de contracten opgebouwd?
    • Voldoen ze aan de eisen?
    • Hanteert u de juiste algemene voorwaarden?
    • Zijn deze algemene voorwaarden goed opgesteld?
    • Stelt u ze op de juiste manier ter hand van de klant of leverancier?
    • Wat doet u als uw klanten niet of te laat betalen? Hoe pakt u dat aan?
    • Zijn er wetten waar u als bedrijf mogelijk nooit van heeft gehoord, maar waar u zich wel aan moet houden?
    • Wat doet u om uw bedrijf juridisch gezond te houden?
    • Zijn er juridische verbeteringen nodig?

    Zo zijn er tal van vragen die door onze deskundige advocaten en juristen kunnen worden beantwoord. En dat is precies wat wij doen bij de Legal Audit.

    Wilt u meer informatie over de inhoud en de bijbehorende kosten van een dergelijke legal audit? Neem dan contact op met Jasper van de Graaf of Matthijs Mulder. Tel. 0172 – 434945.


    Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via tel. 0172 – 42 71 95. Wij staan u graag te woord.