← Terug

Rechtsbijstandsabonnement voor ondernemers

Ondernemingsrecht

Rechtsbijstandsabonnement voor ondernemers

Bent u een ondernemer die graag ‘in control’ is, die ‘proactief’ handelt, die niet voor verrassingen wil komen staan? En die kosten wil beheersen?
Bij Berntsen Mulder Advocaten kunt u het Rechtsbijstandsabonnement voor Ondernemers afsluiten. Dit abonnement werd door ons ontwikkeld op verzoek van een aantal MKB-ondernemers, die regelmatig juridische vragen heeft. Niet alleen op directieniveau, maar ook bijvoorbeeld vanuit de afdeling personeelszaken. Zij bleken behoefte te hebben aan kwalitatief hoogwaardige advisering, die vlot en in heldere taal wordt gegeven en bovendien praktisch toepasbaar is. Tegelijkertijd willen zij dat de kosten van juridische ondersteuning inzichtelijk, beheersbaar en voor zover mogelijk te begroten zijn.

Herkent u dit? Lees dan verder! Of vraag direct een offerte aan.

Verder praten 0172 – 42 71 95

Wat bieden wij u?

Het Rechtsbijstandsabonnement voorziet in:

Telefonische helpdesk

Telefonische informatieservice voor algemene juridische vragen. De behandelingstijd bedraagt 10 á 20 minuten. De kosten zijn volledig in het abonnementstarief begrepen.

Toegang tot model-brieven en overeenkomsten

Een sommatiebrief aan uw debiteuren? Een opzegbrief aan een werknemer? Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd of juist onbepaalde tijd? Een overeenkomst van opdracht met een dienstverlener?

Via de inlogcode bij het Rechtsbijstandsabonnement krijgt u toegang tot onze databank van modelbrieven, contracten en handige checklists voor het opstellen van diverse overeenkomsten.

Contract screening

Uw leverancier legt een contract aan u voor, maar voordat u tekent wenst u een juridische scan op eventuele valkuilen. Of u hebt via onze databank zelf een contract opgesteld, maar wil getoetst zien dat u geen fouten hebt gemaakt. Wij beoordelen de door u toegezonden contracten. Buiten het abonnementstarief betaalt u een kleine toeslag: € 42,50 (*) per pagina.

Korting op het geldende kantoortarief

Als er behoefte bestaat aan vervolgadvisering of proceswerkzaamheden, krijgt u een korting van 20% op het geldende kantoortarief (= € 275,- + 5% kantooronkosten (*) ). Uit de praktijk blijkt dat alleen hiermee al de kosten van het abonnement makkelijk kunnen worden terugverdiend.

Alternatieve beloningsvormen (bijvoorbeeld resultaatsafhankelijke beloning) zijn bespreekbaar.

Bedrijfsconsult / Legal Audit

1x per jaar vindt een gesprek plaats op uw bedrijf, waarbij met name aandacht wordt besteed aan de meer strategische kant van de bedrijfsvoering. Hierbij maken we gebruik van een checklist. De kosten van dit gesprek zijn in het abonnementstarief inbegrepen.

Op verzoek, bijvoorbeeld ten behoeve van het verkrijgen van een bankfinanciering, kunnen we een legal audit verzorgen. Hiervoor wordt een meerprijs berekend.

Korting op het geldende kantoortarief

Als er behoefte bestaat aan vervolgadvisering of proceswerkzaamheden, krijgt u een korting van 20% op het geldende kantoortarief (= € 275,- + 5% kantooronkosten (*) ). Uit de praktijk blijkt dat alleen hiermee al de kosten van het abonnement makkelijk kunnen worden terugverdiend.

Alternatieve beloningsvormen (bijvoorbeeld resultaatsafhankelijke beloning) zijn bespreekbaar.

Loonschade service

Uw werknemer wordt arbeidsongeschikt door toedoen van een ander, bijvoorbeeld een verkeersongeval. En ú betaalt vervolgens het salaris tijdens de duur van de arbeidsongeschiktheid door. Eerlijk?

Weinigen weten dat dié loonschade verhaald kan worden op de (verzekeraar van de) veroorzaker. Berntsen Mulder Advocaten is een grote landelijke speler bij het verhalen van loonschade. Al een paar honderd werkgevers werd door ons tot grote tevredenheid geholpen.

Letselschade

Het verhalen van letselschade is werk voor specialisten. Berntsen Mulder Advocaten heeft landelijk werkende letselschadespecialisten in dienst. Uiteraard staan zij ook ter beschikking van de werknemers van onze klanten. Aan deze werkzaamheden zijn voor de werkgever geen kosten verbonden, daarnaast werken wij voor de betrokken werknemer in beginsel kosteloos.

Nieuwsbrief

Berntsen Mulder Advocaten verstrekt haar relaties 1x per kwartaal een nieuwsbrief om hen van de laatste rechtsontwikkelingen op de hoogte te houden.

Wat kost het?

Wij bieden het Rechtsbijstandsabonnement aan vanaf € 495,00 (*) per jaar voor startende ondernemers en eenmanszaken en vanaf € 720,00 (*) per jaar voor overige ondernemingen.

(*) prijspeil 2023-2024; prijzen exclusief btw.

We helpen u graag verder

Wij helpen u graag verder. Neem vrijblijvend contact op via het formulier of bel 0172 – 49 43 45.
    Laat onze specialisten u helpen