← Terug

Hulp in de huishouding

Letselschade

Grote kans dat uw huishouden niet helemaal op orde was na het ongeluk. Of het nu gaat om een kneuzing of een dwarslaesie, het voeren van de huishouding verandert na een ongeluk. Dat kan tijdelijk zijn. Maar het kan ook zijn dat u blijvende en ingrijpende aanpassingen nodig heeft.

Via gemeente of particulier?

In een letselschadezaak bestaat vanaf het eerste moment veel aandacht voor de huishouding. Wie kan het van u overnemen? Wat zijn de kosten? Wat heeft u nodig? Is het mogelijk om dit via de gemeente te regelen of gaat u het particulier opvangen?

In de beginperiode na een ongeval gelden bepaalde richtlijnen voor deze kosten. Daarna moet u goed kunnen onderbouwen welke keuzes u maakt. Wij weten daar veel van en helpen u daar graag bij.

U kunt nog meer lezen via deze link.

Meer weten? Vragen? Neem gerust contact op

Heeft u vragen over dit onderwerp, of hoe dit in uw persoonlijke situatie van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via tel: 0172 – 42 70 74. Of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook altijd een berichtje sturen via WhatsApp.
    Laat onze specialisten u helpen