Letselschade

De advocaat die
met u praat

Berntsen Mulder advocaten biedt gespecialiseerde juridische dienstverlening aan particuliere en zakelijke klanten. Wij staan onze klanten op een eerlijke manier bij met een professionele en persoonlijke benadering.

Group 2683
Letselschade-Guido-Karin-mobiel-v2

Met één telefoontje helpen we u op weg.

Bent u gewond geraakt door een ongeval? Dan moet de aansprakelijke partij uw schade vergoeden. Dat noemen we letselschade. De focus ligt eerst op uw herstel, maar u heeft ook al snel goede juridische bijstand nodig om de praktische zaken te regelen. Wij verlenen slachtoffers van een ongeluk juridische bijstand en verhalen de hoogste schadevergoeding. Vertel uw verhaal via WhatsApp en wij geven u direct gratis een paar goede tips over uw letselschadevergoeding. Slachtofferhulp Nederland adviseert personen met letselschade om een kantoor uit te kiezen dat het keurmerk letselschade draagt. Berntsen Mulder Advocaten draagt dat keurmerk en is zelfs een van de oprichters.

Waarmee kunnen we u verder helpen?

 1. Doe de gratis letselschade-check.
 2. Welke bewijzen moet ik verzamelen?
 3. Wat is letselschade precies?
 4. Hoe verloopt een letselschadezaak?
 5. Kijk hier voor verdere achtergrondinformatie.
 6. Op welke schadeposten heb ik recht?
 7. Heb ik recht op smartengeld?
 8. Buitengerechtelijke kosten

Wij adviseren

Bewijs verzamelen

 • Verzamel eerst al het bewijs.
 • Maak foto’s van het ongeval.
 • Maak foto’s van het kenteken van de auto’s om u heen.
 • Maak foto’s van de omgeving. Vraag de namen en telefoonnummers van getuigen.
 • Kijk of er op de plaats van het ongeluk camera’s hangen. Die camerabeelden blijven maar kort bewaard. Ga naar het bedrijf en vraag om een kopie van de beelden. Krijgt u die niet vraag dan of u met uw telefoon een film van de film mag maken.
 • Stel zo veel mogelijk bewijs veilig. Kijk op internet of er iets geschreven is over het ongeluk. Bij dit soort berichten staan ook vaak foto’s die u kunt bewaren.

Schade bijhouden

Houd u de schade zo goed mogelijk bij. Dat scheelt later veel zoekwerk. Waar kunt u aan denken?

Meer informatie

Soorten letsel

Blogs

Misbruik verzekerd
De 64 misbruikslachtoffers van zwemleraar Benno L. uit Den Bosch krijgen schadevergoeding. De verzekeraar van […]
Lees meer
Debiel
“Teringdebiel!” wordt er geroepen als een jongen met veel herrie zijn scooter parkeert voor het […]
Lees meer

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn. Meld uzelf aan voor onze nieuwbrief om overal van op de hoogte te blijven.

 

  Wat kost een letselschade-advocaat?

  Wat kost een letselschade-advocaat? Of hoeveel kost een letselschadezaak? Dat leggen we u graag uit op deze pagina.

  Gratis

  Wij kunnen u bijna altijd gratis bijstaan in de onderhandelingen met de aansprakelijke partij. Dat komt omdat de wet bepaalt (artikel 6:96 Burgerlijk Wetboek) dat de kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke partij betaald moeten worden.
  De partij die uw schade moet vergoeden, moet dus ook uw advocaatkosten betalen.

  Procedure

  Ongeveer 95% van de letselschadezaken wordt buiten de rechter om geregeld. Als het tot een procedure moet komen, dan hoeft de verzekeraar de advocaatkosten niet altijd meer te betalen. Voordat een procedure gestart wordt, maken wij afspraken met u. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Komt u in aanmerking voor een toevoeging? Wij gaan samen met u kijken bij wie wij de proces-kosten dan kunnen verhalen. Dit bespreken we van te voren met u en de keuze is dan aan u.

  Meer weten?

  Heeft u vragen over dit onderwerp, of hoe dit in uw persoonlijke situatie van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via tel:.0172 – 42 41 72. Of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op.