Letselschade

De advocaat die met u praat

Berntsen Mulder Advocaten werd in 2023 uitgeroepen tot een van de beste advocatenkantoren van Nederland door de onafhankelijke site van Advocaatscore. Wij staan onze klanten op een eerlijke manier bij met een professionele en persoonlijke benadering.

Group 2683
Letselschade-Guido-Karin-mobiel-v2

Met één telefoontje helpen we u op weg.

Bent u gewond geraakt door een ongeval? Dan moet de aansprakelijke partij uw schade vergoeden. Dat noemen we letselschade. De focus ligt eerst op uw herstel, maar u heeft ook al snel goede juridische bijstand nodig om de praktische zaken te regelen. Wij verlenen slachtoffers van een ongeluk juridische bijstand en verhalen de hoogste schadevergoeding. Vertel uw verhaal via WhatsApp en wij geven u direct gratis een paar goede tips over uw letselschadevergoeding. Slachtofferhulp Nederland adviseert personen met letselschade om een kantoor uit te kiezen dat het keurmerk letselschade draagt. Berntsen Mulder Advocaten draagt dat keurmerk en is zelfs een van de oprichters.

Wij adviseren

Blogs

Misbruik verzekerd
De 64 misbruikslachtoffers van zwemleraar Benno L. uit Den Bosch krijgen schadevergoeding. De verzekeraar van […]
Lees meer
Debiel
“Teringdebiel!” wordt er geroepen als een jongen met veel herrie zijn scooter parkeert voor het […]
Lees meer

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn. Meld uzelf aan voor onze nieuwbrief om overal van op de hoogte te blijven.

 

  Wat kost een letselschadeadvocaat?

  Wat kost een letselschadeadvocaat? Of hoeveel kost een letselschadezaak? Dat leggen we u graag uit op deze pagina.

  Gratis

  Wij kunnen u bijna altijd gratis bijstaan in de onderhandelingen met de aansprakelijke partij. Dat komt omdat de wet bepaalt (artikel 6:96 Burgerlijk Wetboek) dat de kosten van rechtsbijstand door de aansprakelijke partij betaald moeten worden.
  De partij die uw schade moet vergoeden, moet dus ook uw advocaatkosten betalen.

  Procedure

  Ongeveer 95% van de letselschadezaken wordt buiten de rechter om geregeld. Als het tot een procedure moet komen, dan hoeft de verzekeraar de advocaatkosten niet altijd meer te betalen. Voordat een procedure gestart wordt, maken wij afspraken met u. Heeft u een rechtsbijstandsverzekering? Komt u in aanmerking voor een toevoeging? Wij gaan samen met u kijken bij wie wij de proceskosten dan kunnen verhalen. Dit bespreken we van te voren met u en de keuze is dan aan u.

  Meer weten?

  Heeft u vragen over dit onderwerp, of hoe dit in uw persoonlijke situatie van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via tel:.0172 – 42 70 74. Of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op.