← Terug

Hoe verloopt een letselschadezaak?

Letselschade

Hoe verloopt een letselschadezaak?

Een letselschadezaak is onderverdeeld in 3 stappen:

 1. de aansprakelijkstelling
  In deze fase kijken wij voor u wie aansprakelijk is voor het voorval. Dit kunt u ook zelf doen, met wat hulp. Wij kunnen u ook telefonisch gratis een aantal tips geven over wat u zelf alvast kunt doen.
 2. het vaststellen van het causale verband tussen het voorval en uw schade
  Deze fase is vaak erg juridisch, vooral als het gaat om whiplashzaken of als u voor het ongeval ook al klachten en beperkingen had.
 3. de vaststelling van uw schade
  In deze fase zoeken wij samen met u uit, hoe hoog uw schade is. Wij maken dan een schadestaat en dienen dit schadeoverzicht bij de verzekeraar in.

Het traject om al deze stappen te doorlopen, regelen wij voor u. Wij laten u weten welke informatie wij nodig hebben. Met die informatie gaan wij aan de slag. U hoeft niet zelf met de tegenpartij te onderhandelen. Laat dat alstublieft aan ons over.

Verder praten 0172 – 42 70 74

Tijdens het verloop van de letselschadezaak vindt een huisbezoek plaats. Wij vinden het belangrijk om uw situatie tot in de puntjes te kennen, zodat wij zo exact mogelijk kunnen bepalen welke schade u heeft en welke kosten u in de toekomst gaat maken. Wij merken dat er heel veel onderdelen zijn waarover een slachtoffer op dat moment nog niet heeft nagedacht. Dat persoonlijk contact is voor ons en voor u belangrijk. U kunt nog meer lezen over dit onderwerp via deze link.

Het is ons vak om u zo goed mogelijk te begeleiden en mee te nemen in dit proces.

Meer weten? Vragen? Neem gerust contact op

Heeft u vragen over dit onderwerp, of hoe dit in uw persoonlijke situatie van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons op tel: 0172 – 42 70 74. Of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op.
  Laat onze specialisten u helpen