← Terug

Oorsuizen

Letselschade

Oorsuizen. De meeste mensen hebben het wel eens kort ervaren. De medische term is ‘Tinnitus’. Dit woord komt uit het Latijn en betekent ‘rinkelen’. Als oorsuizen lang aanhoudt, of nooit meer over gaat, is dat heel vervelend.


Verschillende soorten oorsuizen

De term oorsuizen is eigenlijk te beperkt. Mensen kunnen naast suizen heel verschillende geluiden horen: ruisen, piepen, brommen, zoemen of fluiten. Ook zijn er veel variaties in luidheid, dus klinkt het geluid hard of zacht. Ook hoort de één de geluiden altijd en de ander soms. Vaak gaat oorsuizen samen met slechthorendheid, maar dat hoeft niet.


Meer informatie

Wilt u meer lezen over dit onderwerp of hulp vragen, kijk dan bijvoorbeeld eens op de website van de Stichting Hoormij (www.stichtinghoormij.nl) of op de website www.hoorzaken.nl.


Hulp bij verhalen van schadevergoeding

Wanneer het oorsuizen door een bepaald ongeval of gebeurtenis is ontstaan, kunnen wij voor u de materiële- en immateriële schade verhalen op de aansprakelijke partij. Wij helpen u graag op weg bij uw herstel en het verhaal van uw kosten.


Meer weten? Vragen? Neem gerust contact op

Heeft u vragen over dit onderwerp, of hoe dit in uw persoonlijke situatie van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via tel: 0172 – 42 70 74. Of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op.
    Laat onze specialisten u helpen