← Terug

Zaak aanmelden letselschade

Letselschade

Aanmelden letselschade

Een letselschadezaak legt u niet zomaar in handen van iedereen. U wilt een betrouwbaar kantoor met betrokken medewerkers. Een kantoor waar uw gegevens en uw privacy veilig zijn. Een kantoor dat al meer dan 25 jaar mensen bijstaat in letselschadezaken.

Dit formulier is stap 1

Als u onderstaand formulier invult, nemen wij contact met u op. Uiteraard willen we weten wat er is gebeurd. En hebben we allerlei informatie nodig. Daarmee gaan wij aan de slag.
Daarom maken we eerst een afspraak. Bij u thuis, of bij ons op kantoor. Dan spreken we alles door. En hoort u wat de volgende stappen zijn.

Ons doel is ervoor zorgen dat u krijgt waar u recht op hebt, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het traject.

U meldt een zaak aan. En dan?

Er komt behoorlijk wat kijken bij het afwikkelen van een letselschadezaak. Schrik niet: wij doen al het werk voor u. In onze visie gaan we een letselschadetraject gezamenlijk aan. Wij stippelen een marsroute uit, en hebben uw hulp nodig voor de nodige informatie. Wat wij willen, is u een zorg uit handen nemen. Zodat u zich kunt richten op uw herstel.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit onderwerp, of hoe dit in uw persoonlijke situatie van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via tel: 0172 – 42 70 74. Of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op.

 
    Laat onze specialisten u helpen