← Terug

Loonregres

Loonschade

Loonregres is het juridische middel om onder meer loonkosten terug te krijgen wanneer een werknemer thuis zit als gevolg van een ongeval buiten zijn schuld. Door het regres kan een werkgever de zogeheten loonschade dus beperken.

Loonregres

Er is veel en specifieke kennis nodig om dit loonregres van de theorie in de praktijk te brengen. Een werkgever kan zelf het wiel (laten) uitvinden, of een specialist loonregres inschakelen. Een specialist loonregres weet precies hoe een werkgever op een vlotte manier kan krijgen waar hij recht op heeft.

Regres werkgever

De specialisten van Berntsen Mulder Advocaten zijn al meer dan een kwarteeuw bekend met het regres, het regresrecht en het regres van de werkgever. Dat betekent dat ons kantoor een grote zorg uit handen kan nemen van een bedrijf, als het gaat om loonregres. Een werkgever kan het complete traject van het verhalen van loonschade door ons laten uitvoeren. Vanaf het moment van het ongeval tot het moment dat een werknemer weer op de been is een aan de slag kan.

Ontzorgen

Het team Loonschade zorgt ervoor dat alle benodigde informatie en documenten aanwezig zijn, zorgt voor de aansprakelijkheidstelling, voert daar zo nodig de juridische discussies over en houdt bij welke bedragen een werkgever terug kan vorderen via het loonregres. Want het gaat om meer dan alleen loonkosten.
    Laat onze specialisten u helpen