Loonschade

De advocaat die met u praat

Berntsen Mulder Advocaten werd in 2023 uitgeroepen tot een van de beste advocatenkantoren van Nederland door de onafhankelijke site van Advocaatscore. Wij staan onze klanten op een eerlijke manier bij met een professionele en persoonlijke benadering.

Group 2683
Loonschade-Annemarie-Karin-mobiel-v2

Werknemer thuis door een ongeval?
U kunt als werkgever schadevergoeding krijgen.

Een zieke werknemer is al vervelend genoeg voor de werknemer en voor u. Een goed proces rondom ziekte is belangrijk. Als het de arbeidsongeschiktheid veroorzaakt is door de schuld van een derde, dan kunt u schadevergoeding krijgen. Dat heet ‘loonschade’ of ‘loonregres’.

In het verhalen daarvan is Berntsen Mulder Advocaten gespecialiseerd. Bij Berntsen Mulder Advocaten hebben we ervaren loonschade-experts die zich specifiek richten op de belangen van werkgevers. We bieden deskundig advies en begeleiding om loonschade te voorkomen, te minimaliseren en te verhalen. Onze advocaten werken nauw samen met werkgevers om de juiste juridische strategieën te ontwikkelen, passend bij de specifieke situatie.

Neem contact met ons op voor een deskundige loonschade advocaat die u kan bijstaan in het beschermen van uw belangen als werkgever.

Klik hier voor de uitgebreide uitleg →

Wij adviseren

Meer informatie

Blogs

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Meld u hier aan voor onze nieuwbrief.