← Terug

Loonschade verhalen

Loonschade

Arbeidsongeschikt door een ongeval

Loonschade verhalen. Dat zijn geen sprookjes of andere soorten verhalen over iets dat met loon te maken heeft. Het gaat hier om verhalen in de zin van: verhaal halen. Ofwel: terugvorderen. Het is onze specialiteit om schade (bijvoorbeeld loonkosten waar geen arbeid tegenover staat) te verhalen.

Ons kantoor is gespecialiseerd in het terugvorderen van (onder meer) loonkosten wanneer een werknemer van een bedrijf als gevolg van een ongeval arbeidsongeschikt is geraakt. En dan maakt het eigenlijk niet uit of iemand twee dagen arbeidsongeschikt is, of twee jaar. In beide gevallen worden er kosten gemaakt. Denk daarbij niet alleen aan loonkosten, maar bijvoorbeeld ook aan de kosten voor het aanpassen van een werkplek of het vervoer van de werknemer van en naar het werk.

Lees meer over de situatie die op u van toepassing is:

Verder praten 0172 – 42 41 72

Loonschade verhalen/claimen

Wanneer ons kantoor voor bedrijven aan de slag gaat om loonschade te verhalen, gaan wij feitelijk de loonschade claimen bij de aansprakelijke partij. Dat is veelal de verzekeringsmaatschappij van de persoon die aansprakelijk is voor het ongeval. Meer weten over de oorzaken van loonschade? Bekijk dan vooral ook de oorzaken loonschade pagina.

Loonschade verhalen, expertise en know-how

Onze klanten zijn bedrijven (van MKB tot grote internationaal opererende bedrijven) die het verhalen van loonschade graag uitbesteden aan een kantoor dat de expertise en know-how in huis heeft om de loonschadeclaim van A tot Z af te wikkelen. Die de juridische kennis tot in de kleinste haarvaten beheerst en die op de hoogte is van de actuele ontwikkelingen op dit gebied.

Welke kosten kunt u zoal verhalen?

Wanneer een werknemer door toedoen van een ander arbeidsongeschikt is geraakt, kunnen allerlei kosten worden verhaald op de aansprakelijke partij. Te beginnen met de loonkosten. Daarnaast zijn er nog veel meer kosten die u als werkgever kunt terugvorderen. Kosten waar u zelf in eerste instantie misschien niet eens aan heeft gedacht.


Hulp en advies van een advocaat loonschade

Onze loonschade advocaten en experts hebben jarenlange ervaring met alle facetten van loonschade en kunnen u met al uw vragen verder helpen. Vanuit hun ervaring weten zij met name waar op te letten en wat de valkuilen zijn. Bent u benieuwd naar uw juridische positie? Wilt u graag een loonschade advocaat inschakelen? Neem gerust contact met ons op via 0172 – 42 41 72, het contactformulier of stuur ons een WhatsApp berichtje.
    Laat onze specialisten u helpen