Kwakzalverij, 16.000 euro voor een dode poes

Letselschade
Blog
23 februari 2011

Orkisol: positief + positief

Heeft u wel eens van ‘ORKISOL’ gehoord? Het is een uniek product volgens de Orkisol-website. “Met deze behandeling verwijderen wij negatieve gevoelens en integreren wij positieve gevoelens.”
“Wij gaan tegen de natuurwet in waar negatief en positief bij elkaar horen. Wij verbinden positief met positief.”

Bij elk nuchter mens zouden er nu `kwakzalverij-alarmbellen’ moeten gaan rinkelen. Niet als je aan geheugenstoornis en spataderen lijdt en last hebt van elektrosmog en metalen belastingen. ‘Mentale belastingen’ zul je bedoelen? Ik zoek de uitspraak van de rechtbank Zwolle erbij van 9 februari 2011. Nee heus, het gaat over ‘metalen belastingen’. Ringelingeling! Wakker worden! Kwakzalvers!

16.000 euro voor een dode poes

Maar er is geen houden meer aan als je zelf metaal-belast en ge-elektrosmogd bent en je kat tot overmaat van ramp een gezwel op haar pootje heeft. Overmand door emoties ga je in tranen naar een Orkisol-deskundige. Zou dat een Orkisoloog zijn? Die heeft de oplossing: Voor baasje en kat worden 8 ‘basispakketten’ aangeboden en 1 ‘verbindingspakket’. Wat er dan verbonden moet worden, is de rechtbank nooit duidelijk geworden en het baasje ook niet. Wel dat alle pakketten ruim € 16.000 kosten. Je moet wat over hebben voor die arme Felix. Vlak na de ‘Orkisol-behandeling’ legt Felix het loodje en wil het baasje haar geld terug hebben volgens de garantieregeling.

Rechtbank Zwolle

Wat zullen de rechters in Zwolle gelachen hebben. Een zitting met een metaalbelast baasje, een dode kat en een Orkisoloog. De rechtbank probeert te achterhalen wat de ‘pakketten’ voor behandeling inhouden. De kwakzalver weigert het uit te leggen. De garantieregeling dan? Niet van toepassing volgens de kwakzalver. De kat heeft de behandeling helemaal geen kans gegeven. Hallo, het beestje is dood! Het baasje heeft zich niet schriftelijk op de garantieregeling beroepen, alleen telefonisch.
Helaas, pindakaas!

De rechtbank is er snel klaar mee. De Orkisoloog moet € 16.000 terugbetalen aan het arme metaalbelaste baasje. Dit gaat namelijk niet alleen tegen de natuurwetten in, maar ook tegen de juridische wetten; pure katzalverij.

Wilt u hier nu al meer over weten? Bel mij gerust op tel. 0172 – 42 41 72 of vul het contactformulier in.
  Gerelateerde blogs

  Nieuwe uitspraak Hoge Raad zwart werk, baanbrekende uitspraak?

  23 april 2024

  Nieuwe uitspraak Hoge Raad zwart werk, baanbrekende uitspraak?

  Kun je inkomsten uit zwart werken verhalen bij letselschade? Op vrijdag 12 april 2024 heeft […]


  Lees meer ›
  Slachtoffers beter geholpen met bijstand door een belangenbehartiger

  15 april 2024

  Slachtoffers beter geholpen met bijstand door een belangenbehartiger

  Hogere vergoedingen voor slachtoffers bijgestaan door belangenbehartiger De Vrije Universiteit (VU) heeft in 2022 onderzoek […]


  Lees meer ›
  Klimaatrechten zijn mensenrechten

  9 april 2024

  Klimaatrechten zijn mensenrechten

  Het Europese Hof voor de Rechten van de Mens oordeelt dat klimaatrechten mensenrechten zijn Op […]


  Lees meer ›