Kwakzalverij, 16.000 euro voor een dode poes

Letselschade
Blog
23 februari 2011

Orkisol: positief + positief

Heeft u wel eens van ‘ORKISOL’ gehoord? Het is een uniek product volgens de Orkisol-website. “Met deze behandeling verwijderen wij negatieve gevoelens en integreren wij positieve gevoelens.”
“Wij gaan tegen de natuurwet in waar negatief en positief bij elkaar horen. Wij verbinden positief met positief.”

Bij elk nuchter mens zouden er nu `kwakzalverij-alarmbellen’ moeten gaan rinkelen. Niet als je aan geheugenstoornis en spataderen lijdt en last hebt van elektrosmog en metalen belastingen. ‘Mentale belastingen’ zul je bedoelen? Ik zoek de uitspraak van de rechtbank Zwolle erbij van 9 februari 2011. Nee heus, het gaat over ‘metalen belastingen’. Ringelingeling! Wakker worden! Kwakzalvers!

16.000 euro voor een dode poes

Maar er is geen houden meer aan als je zelf metaal-belast en ge-elektrosmogd bent en je kat tot overmaat van ramp een gezwel op haar pootje heeft. Overmand door emoties ga je in tranen naar een Orkisol-deskundige. Zou dat een Orkisoloog zijn? Die heeft de oplossing: Voor baasje en kat worden 8 ‘basispakketten’ aangeboden en 1 ‘verbindingspakket’. Wat er dan verbonden moet worden, is de rechtbank nooit duidelijk geworden en het baasje ook niet. Wel dat alle pakketten ruim € 16.000 kosten. Je moet wat over hebben voor die arme Felix. Vlak na de ‘Orkisol-behandeling’ legt Felix het loodje en wil het baasje haar geld terug hebben volgens de garantieregeling.

Rechtbank Zwolle

Wat zullen de rechters in Zwolle gelachen hebben. Een zitting met een metaalbelast baasje, een dode kat en een Orkisoloog. De rechtbank probeert te achterhalen wat de ‘pakketten’ voor behandeling inhouden. De kwakzalver weigert het uit te leggen. De garantieregeling dan? Niet van toepassing volgens de kwakzalver. De kat heeft de behandeling helemaal geen kans gegeven. Hallo, het beestje is dood! Het baasje heeft zich niet schriftelijk op de garantieregeling beroepen, alleen telefonisch.
Helaas, pindakaas!

De rechtbank is er snel klaar mee. De Orkisoloog moet € 16.000 terugbetalen aan het arme metaalbelaste baasje. Dit gaat namelijk niet alleen tegen de natuurwetten in, maar ook tegen de juridische wetten; pure katzalverij.

Wilt u hier nu al meer over weten? Bel mij gerust op tel. 0172 – 42 41 72 of vul het contactformulier in.
  Gerelateerde blogs

  Heb je een dwarslaesie door duiken in ondiep water?

  20 april 2023

  Heb je een dwarslaesie door duiken in ondiep water?

  Dan heeft Meindert een vraag voor je Duiken in ondiep water is gevaarlijk en helaas […]


  Lees meer ›
  De veiligheid van uw kind op de fiets – een vijfluik

  24 januari 2023

  De veiligheid van uw kind op de fiets – een vijfluik

  Als letselschade-advocaat zie ik veel leed. Het ergst zijn de zaken met jonge kinderen. Als […]


  Lees meer ›
  Helm per 2023 verplicht op snorfiets – waar moet u juridisch op letten

  20 januari 2023

  Helm per 2023 verplicht op snorfiets – waar moet u juridisch op letten

  Nederland was tot voor kort het enige land in Europa waar snorfietsers géén helmplicht hadden. […]


  Lees meer ›