Ik wil scheiden, maar hoe pak ik dat aan?

Mediation
Blog
31 oktober 2017

U heeft er lang over nagedacht en de beslissing genomen: u wilt scheiden. Of uw partner heeft aangegeven te willen scheiden. De vraag is: wat nu? Hoe pakt u dit aan? Gaat u naar een (advocaat-)mediator of naar een advocaat? Wat is het beste? En wat zijn de verschillen? Ik leg het hieronder uit, zodat u een goede keuze kunt maken welk traject het best bij u past.

Scheiden via mediation of via advocaat?


Wilt u hier meer over weten? Wilt u weten wat u in uw persoonlijke situatie kunt doen. Neem gerust contact op met mij of één van mijn collega’s. Bel met tel. 0172 – 42 71 95 of vul het contactformulier in.
  Gerelateerde blogs

  De nieuwe liefde van je ex – welke afspraken kun je daar over maken?

  2 augustus 2022

  De nieuwe liefde van je ex – welke afspraken kun je daar over maken?

  Het ouderschapsplan en de afspraken over een nieuwe partner Mogelijk zit je er niet op […]


  Lees meer ›
  Mediation en familierechtprocedures lopen door, ondanks (deels) gesloten rechtbanken

  4 mei 2020

  Mediation en familierechtprocedures lopen door, ondanks (deels) gesloten rechtbanken

  Kan ik op dit moment wel een geschil voorleggen aan een rechter? Kunnen wij in […]


  Lees meer ›
  Ik wil scheiden, maar hoe pak ik dat aan?

  31 oktober 2017

  Ik wil scheiden, maar hoe pak ik dat aan?

  U heeft er lang over nagedacht en de beslissing genomen: u wilt scheiden. Of uw […]


  Lees meer ›