Mediation

De advocaat die met u praat

Berntsen Mulder Advocaten werd in 2023 uitgeroepen tot een van de beste advocatenkantoren van Nederland door de onafhankelijke site van Advocaatscore. Wij staan onze klanten op een eerlijke manier bij met een professionele en persoonlijke benadering.

Personen-en-familierecht-quote
Mediation-Nieke-Jacomien_mobiel-v3

Mediation: samen een oplossing vinden voor een conflict

Mediation is een waardevol instrument bij scheidingen en arbeidsrechtelijke geschillen. Het is begrijpelijk dat dergelijke situaties gepaard gaan met emotionele en juridische uitdagingen, en het vinden van een vreedzame oplossing kan vaak een lastige taak zijn. Gelukkig kan mediation helpen om de communicatie te herstellen, conflicten te verminderen en tot duurzame overeenkomsten te komen.

Onze mediators hebben niet alleen juridische kennis, maar ook oog voor de menselijke aspecten van deze situaties. Ze luisteren actief naar de wensen en zorgen van alle betrokkenen en helpen bij het vinden van gezamenlijke oplossingen die voor alle partijen aanvaardbaar zijn.

Of het nu gaat om het opstellen van een ouderschapsplan bij een scheiding of het bemiddelen bij een arbeidsconflict, onze mediators streven naar een win-win resultaat waarin alle belangen worden gerespecteerd. Ze begeleiden u stap voor stap door het mediationproces, helpen bij het identificeren van gemeenschappelijke doelen en werken samen naar een juridisch bindende overeenkomst.

Wilt u de voordelen van mediation ervaren bij uw scheiding of arbeidsrechtelijke kwestie? Onze gespecialiseerde mediators staan klaar om u te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het bereiken van een bevredigende en duurzame oplossing.

Klik hier voor de uitgebreide uitleg →

Wij adviseren

Blogs

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn. Meld uzelf aan voor onze nieuwbrief om overal van op de hoogte te blijven.

 

  Onze gecertificeerde mediators bieden een oplossingsgericht mediation-traject aan. Met als doel een vlot resultaat waarmee alle partijen tevreden zijn.


  Waaruit bestaat dit pakket?

  • 3 mediationgesprekken van maximaal 1,5 uur, inclusief gespreksverslagen
  • nauwkeurige berekeningen (maximaal twee) partneralimentatie/kinderalimentatie inclusief toelichting
  • opstellen echtscheidingsconvenant
  • opstellen ouderschapsplan
  • advies over de gevolgen van de echtscheiding
  • opstellen verzoekschrift tot echtscheiding
  • inschrijving en afwikkeling van de echtscheiding
  • correspondentie met u, met de Rechtbank en met de gemeente
  • zorgvuldige toetsing van de gemaakte afspraken

  Wat kost dit pakket?

  Prijs: 4495 euro
  (inclusief BTW, inclusief kantoorkosten, exclusief griffierecht, exclusief kosten uittreksels)

  Deze pakketprijs geldt voor bovenstaande diensten.


  Elk mediationtraject is anders

  Wij willen u er op wijzen dat elk mediationtraject weer anders is. Het is mogelijk dat een extra bespreking nodig is. Of een extra alimentatieberekening. Of andere zaken die extra tijd vergen. Zo kan bijvoorbeeld de situatie zich voordoen dat partijen een eigen onderneming hebben, of dat huwelijkse voorwaarden niet worden nageleefd. In dat geval kunnen de kosten hoger uitvallen. Wij kunnen uiteraard wel een heldere indicatie geven van de mogelijke extra kosten.

  U kunt bij ons kantoor ook kiezen voor een uurtarief voor een mediationtraject. Kijkt u daarvoor op Uurtarief Mediation op deze site.


  Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via tel. 0172 – 42 71 95. Wij staan u graag te woord.