De Week van het Arbeidsrecht

Gratis adviesgesprekken over arbeidsrecht voor werkgever en werknemer

Heeft u vragen over bijvoorbeeld ontslagrecht, concurrentie- of relatiebedingen, of ongewenste omgangsvormen op de werkvloer? Berntsen Mulder Advocaten organiseert dit jaar de Week van het Arbeidsrecht van 10 t/m 14 juni 2024. Tijdens deze themaweek kunt u gratis adviesgesprekken voeren met onze gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten.

De ontwikkelingen in het arbeidsrecht staan niet stil. Zo worden zowel werkgevers als werknemers steeds vaker geconfronteerd met klachten en meldingen over grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Hoe zit het met de zorgplicht van werkgevers en waar ligt de grens voor werknemers?

Daarnaast zal de belastingdienst per 1 januari 2025 alsnog actief controleren of veel ZZP’ers niet als werknemers moeten worden beschouwd. Wij ervaren dat veel werkgevers en ZZP’ers hierop niet of onvoldoende zijn voorbereid.

Betrokken begeleiding

Arbeidsrechtadvocaat Jos van Bohemen: “Met de Week van het Arbeidsrecht willen we de drempel verlagen om naar een advocaat te stappen. We merken namelijk dat veel werkgevers en werknemers pas op het laatste moment een advocaat benaderen, wat vaak leidt tot onnodige extra kosten. Tijdig juridisch advies kan langdurige en kostbare trajecten voorkomen. Wij informeren u graag over recente ontwikkelingen op arbeidsrechtelijk gebied en bieden oplossingen om escalatie van conflicten te voorkomen.”

Waarover kunt u zoal worden geadviseerd?

  • Ontslag
  • Concurrentie- en/of relatiebedingen
  • Het inschakelen van ZZP’ers in plaats van werknemers
  • Ziekte en re-integratie
  • Reorganisatie
  • Oproepcontracten
  • Wijziging van arbeidsvoorwaarden
  • Vordering (achterstallig) loon
  • Vaststellingsovereenkomsten

Openingstijden en bereikbaarheid

Afspraken vinden plaats op ons kantoor in Alphen aan den Rijn, locatie Wilhelminalaan 12. Ons kantoor is geopend van maandag tot en met vrijdag van 8.30 uur tot 17.30 uur. Ons kantoor bevindt zich in een betaald parkeren zone. In de nabijheid van onze filialen, kunt u gemakkelijk parkeren in de Castellum-garage. Het eerste 1,5 uur kunt u hier gratis parkeren. In de Castellum-parkeergarage kunt u voor ons filiaal aan de Wilhelminalaan het beste rondom de uitgang “St. Jorisstraat” parkeren.

Aanmelden

U kunt zich direct aanmelden door onderstaand formulier in te vullen of te bellen naar telefoonnummer 0172 – 42 71 94. Ons secretariaat neemt dan contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

Gerelateerde berichten

Podcast: Let’s talk letselschade

Nieuwsbericht   10 mei 2024

Podcast: Let’s talk letselschade

Berntsen Mulder Advocaten is al een tijd geleden gestart met een podcast over letselschade. Onder […]


Lees meer ›
De 20 van Alphen was weer geslaagd!

Nieuwsbericht   5 maart 2024

De 20 van Alphen was weer geslaagd!

Het was zondag 3 maart een prachtige dag, waarbij Jeroen Thiele het startschot gaf en […]


Lees meer ›
Dag van het Familierecht 2024 | Gratis adviesgesprek over scheiden, alimentatie, mediation en erfrecht

Nieuws   9 februari 2024

Dag van het Familierecht 2024 | Gratis adviesgesprek over scheiden, alimentatie, mediation en erfrecht

Ook dit jaar organiseert Berntsen Mulder Advocaten weer de Dag van het Familierecht. Op deze […]


Lees meer ›