Arbeidsrecht Werknemer

De advocaat die met u praat

Berntsen Mulder Advocaten is uitgeroepen tot een van de beste advocatenkantoren van Nederland door de onafhankelijke site van Advocaatscore. Wij staan onze klanten op een eerlijke manier bij met een professionele en persoonlijke benadering.

Arbeidsrecht-quote
Arbeidsrecht-Sylvia-Jos-mobiel

Ontslag? Reorganisatie? Conflict?
Wij helpen met de juiste strategie

Een arbeidsrecht advocaat die gespecialiseerd is in het vertegenwoordigen van de cliënt in arbeidsgerelateerde zaken, staat klaar om werknemers te helpen bij juridische kwesties op de werkvloer. Of het nu gaat om ontslag, discriminatie, arbeidsvoorwaarden of geschillen met de werkgever, een arbeidsrecht advocaat voorziet in deskundig advies en verdedigt de rechten van individuele werknemers.

Bij Berntsen Mulder Advocaten begrijpen we de uitdagingen waar werknemers mee te maken kunnen krijgen en streven we ernaar om eerlijke en rechtvaardige oplossingen te bieden voor hun arbeidsrechtelijke zaken. Onze advocaten zetten zich in om de belangen van werknemers te beschermen en een evenwichtige arbeidsrelatie te bevorderen.

Wij adviseren

Blogs

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn. Meld uzelf aan voor onze nieuwbrief om overal van op de hoogte te blijven.

 

  750 euro
  (exclusief BTW)

  Uw werkgever wil u ontslaan en biedt u een vaststellingsovereenkomst aan. Dit wordt ook wel een beëindigingsovereenkomst genoemd. Moet u daarmee akkoord gaan? Wij adviseren u voor een vaste prijs.

  Waarom een vaststellingsovereenkomst?

  Als een werkgever u wil ontslaan, heeft zij meestal toestemming nodig van het UWV. Een andere mogelijkheid is dat zij de kantonrechter vraagt om uw arbeidsovereenkomst te ontbinden. Met beide procedures is veel tijd en geld gemoeid. Bovendien is de uitkomst onzeker. Werkgevers willen daarom meestal liever in goed overleg uit elkaar gaan. De afspraken worden vastgelegd in een vaststellingsovereenkomst.

  Wel of niet akkoord gaan?

  Sommige werknemers willen hoe dan ook hun dienstverband behouden. Zij zullen niet akkoord gaan met een dergelijke overeenkomst en het ontslag aanvechten. Andere werknemers staan wel open voor een beëindiging van het dienstverband, maar alleen wanneer dit op de juiste voorwaarden gebeurt.
  Wij raden u af direct akkoord te gaan met een voorstel, maar dit eerst te laten checken door een advocaat om te voorkomen dat u akkoord gaat met iets dat niet klopt, niet goed is of iets dat nadelig voor u is. Denk daarbij bijvoorbeeld aan uw uitkeringsrechten.

  Wat doen wij voor u?

  Bij Berntsen Mulder Advocaten werken verschillende advocaten die gespecialiseerd zijn in het arbeidsrecht. Wij kijken na of de vaststellingsovereenkomst juridisch goed in elkaar steekt. Daarnaast beoordelen we of de voorwaarden van de beëindiging recht doen aan uw arbeidsverleden, leeftijd en de omstandigheden van het geval. Krijgt u een redelijke beëindigingsvergoeding? Wordt de fictieve opzegtermijn in acht genomen? Dergelijke vragen nemen wij in het adviesgesprek met u door.

  Wat krijgt u voor dit bedrag?

  • Een intakegesprek (telefonisch of op kantoor)
  • Een beoordeling aan de hand van feiten en omstandigheden
  • Een schriftelijk advies op maat
  • Beantwoording van eventuele vragen n.a.v. het advies

  Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via tel. 0172 – 42 71 95. Wij staan u graag te woord.   400 euro
   (exclusief BTW)

   U heeft een concurrentiebeding. Wat mag u wel en wat mag u niet doen voor een nieuwe werkgever? Wij checken en adviseren voor vaste prijs.


   Waarom concurrentiebeding checken?

   Wie werkt, die weet wat. De opgedane kennis bij de ene werkgever mag niet zomaar bij een andere worden ingezet. Dit wordt vaak vastgelegd in een concurrentiebeding en/of een geheimhoudingsbeding, als onderdeel van de arbeidsovereenkomst. Maar wat mag je als werknemer wel en wat mag niet? Wat zijn de grenzen van het beding? Hoe lang is het van kracht? Of wat kun je als werkgever doen als een werknemer vertrouwelijke informatie gebruikt?


   Wat doen wij voor u?

   De tekst van een concurrentiebeding voldoet vaak niet meer aan de gewijzigde wettelijke vereisten. Onze specialisten arbeidsrecht checken uw concurrentiebeding en adviseren over wat u mag of niet mag. En wat de grenzen zijn.


   Wat krijgt u voor dit bedrag?

   • Een beoordeling van uw concurrentiebeding
   • Een adviesgesprek (telefonisch of op kantoor)
   • Een schriftelijk advies

   Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via tel. 0172 – 42 71 95. Wij staan u graag te woord.    350 euro
    (exclusief BTW)

    Laat uw arbeidsovereenkomst checken door een advocaat arbeidsrecht. Ons kantoor biedt een beoordeling aan voor een vaste prijs.


    Waarom arbeidsovereenkomst laten checken?

    Iedereen met een baan heeft een schriftelijke arbeidsovereenkomst. Als het goed is. Maar wat betekenen al die termen eigenlijk? Wat moet er wel in staan? Wat niet? Is een arbeidsovereenkomst van een half A4’tje te beknopt? Is een boekwerk van 50 pagina’s te uitgebreid? Hoe zit het met de juridische geldigheid van alles wat in de overeenkomst staat? Is de arbeidsovereenkomst nog up-to-date, met oog op de recente wijzigingen in het arbeidsrecht?


    Wat doen wij voor u?

    Ziet u door de bomen het bos niet meer? Dan is het een goed idee om onze gespecialiseerde advocaten naar de overeenkomst te laten kijken en u te laten adviseren. Als uw overeenkomst niet klopt, kunt u op termijn namelijk meer geld kwijt zijn.


    Wat krijgt u voor dit bedrag?

    • Een inhoudelijke beoordeling van uw arbeidscontract
    • Een goed advies over uw arbeidscontract
    • Een document met onze bevindingen

    Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via tel. 0172 – 42 71 95. Wij staan u graag te woord.