Kabelschade

De advocaat die met u praat

Berntsen Mulder Advocaten werd in 2023 uitgeroepen tot een van de beste advocatenkantoren van Nederland door de onafhankelijke site van Advocaatscore. Wij staan onze klanten op een eerlijke manier bij met een professionele en persoonlijke benadering.

Financiele-fraude-quote
Kabelschade-Jasper-Jeroen-mobiel

Dé specialist bij kabel -en leidingschade

En toen viel de stroom uit…
De aannemer had een kabel doorgegraven. Het kan grote gevolgen hebben als de stroom uitvalt. Als u te maken krijgt met kabelschade, kan een kabelschadeadvocaat u helpen. Bij Berntsen Mulder Advocaten begrijpen we de complexiteit van kabelschadezaken en hebben we een jarenlange ervaring opgebouwd met het verhalen van de schade.

Onze advocaten zullen uw zaak zorgvuldig beoordelen, u adviseren over de juridische aspecten en waar nodig juridische stappen zetten om tot maximale schadevergoeding te komen. Neem contact op voor vrijblijvend overleg.

Klik hier voor de uitgebreide uitleg →

Wij adviseren

Blogs

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn. Meld uzelf aan voor onze nieuwbrief om overal van op de hoogte te blijven.

 

  Prijs: op aanvraag

  De kosten voor het verhalen van kabelschade worden zoveel mogelijk in rekening gebracht bij de aansprakelijke partij, zodat de kosten voor u minimaal zijn. Gemiddeld wordt (na aftrek van alle kosten) 95 procent van uw schade verhaald. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze specialist kabelschade Jeroen Thiele.

  Verzekerd van vlotte, deskundige afhandeling

  De rechtbank heeft meermaals beslist dat het een kabel- of leidingbeheerder vrij staat Berntsen Mulder in te schakelen voor de afhandeling van de schades. In deze gevallen moest de aansprakelijke partij de volledige kosten voor de inschakeling van Berntsen Mulder betalen, nu deze als redelijk werden beoordeeld door de rechtbank. Na deze overwinningen is het voor Berntsen Mulder makkelijker uw kosten te verhalen. Door inschakeling van onze experts bent u verzekerd van een vlotte, deskundige afhandeling tegen minimale kosten.

  Juridische procedure starten ook mogelijk

  Mocht een schade niet via overleg tussen de advocaten geregeld kunnen worden, dan kunnen de specialisten van Berntsen Mulder – in overleg met u – direct een juridische procedure starten. Aangezien alle specialisten ook advocaat zijn, kan dit zonder tijdsverlies of extra kosten. Door de ruime ervaring met kabel- en leidingschades krijgt u vooraf een heldere inschatting van de kansen in een procedure en een opgave van de kosten.

  Fixed fee

  Hier werken wij, indien gewenst, met ‘fixed fee’ afspraken. U houdt dus te allen tijde zelf de controle over uw schade(s) en u wordt niet met onverwachte kosten geconfronteerd. U krijgt dus de kwaliteit van een advocaat maar zonder de bijbehorende (vaak hoge) tarieven.


  Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via tel. 0172 – 42 71 95. Wij staan u graag te woord.   Prijs: op aanvraag

   Schade door stroomstoring? Vergoeding is mogelijk. Bij een stroomstoring of een storing in de telecommunicatie ligt de dader vaak onder de grond: de kabels.
   Wanneer de kabelschade wordt veroorzaakt door een aansprakelijke derde, is schadevergoeding mogelijk.
   Met name voor bedrijven kan de schade veroorzaakt door een kabelbreuk groot zijn. Direct of indirect.

   Wij zijn gespecialiseerd in het verhalen van deze schade. Kijk voor meer informatie op onze informatiepagina over kabelschade.


   Heeft u interesse in dit pakket? Vul vrijblijvend onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. U kunt ons ook direct bellen via tel. 0172 – 42 71 95. Wij staan u graag te woord.