← Terug

Arm- en handletsel

Letselschade

Arm- en handletsel

Heeft u letsel aan de arm of hand opgelopen? Bijvoorbeeld een verwonding, (zware) kneuzing, armbreuk(en) of zelfs amputatie. Simpele dingen als aankleden en persoonlijke verzorging geven dan al snel veel problemen. 

Verder praten 0172 – 42 70 75

Oorzaak arm- en handletsel

U kunt arm- of handletsel hebben opgelopen door een ongeval met de fiets of de auto, tijdens het sporten of op het werk. Of u kunt bijvoorbeeld zijn uitgegleden in de supermarkt of zijn gestruikeld over een scheve stoeptegel. Ook armletsel door een hondenbeet kan pijnlijke gevolgen hebben.

Kosten

Heeft u een operatie moeten ondergaan? Bent u onder behandeling bij de fysiotherapeut of moet u een revalidatietraject in? Dat kan duur zijn.
Na het ongeval kan het ook zijn dat u hulp nodig hebt in de huishouding. Of dat u niet kunt werken. Of dat u met de taxi naar uw werk moet, omdat u met uw arm in het gips niet kunt fietsen. Dat zijn allemaal extra kosten die u niet had hoeven maken als u geen ongeval had gekregen.

Hulp bij verhalen van schadevergoeding

Wij kunnen voor u de materiële- en immateriële schade verhalen op de aansprakelijke partij. Wij helpen u graag op weg bij uw herstel en het verhaal van uw kosten. In de meeste gevallen is dat kosteloos.

U kunt nog meer lezen via deze link.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit onderwerp, of hoe dit in uw persoonlijke situatie van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via tel: 0172 – 42 70 75. Of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op.
    Laat onze specialisten u helpen