← Terug

Arm en handletsel

Heeft u letsel aan de arm of hand opgelopen? Hier kunt u veel hinder van ondervinden in uw dagelijks leven.

Amputatie

Denk bij armletsel aan: een verwonding, (zware) kneuzing, armbreuk(en) of in het ergste geval zelfs amputatie.

Oorzaak beenletsel

U kunt arm- of handletsel hebben opgelopen door een ongeval met de fiets of de auto, tijdens het sporten of op het werk. Of u kunt bijvoorbeeld zijn uitgegleden in de supermarkt of zijn gestruikeld over een scheve stoeptegel. Ook een hondenbeet kan pijnlijke gevolgen hebben. Leest u in dit geval onze informatie over ongevallen met dieren.

Kosten

Heeft u een operatie moeten ondergaan? Bent u onder behandeling bij de fysiotherapeut of moet u een revalidatietraject in? Dat kan duur zijn.

Na het ongeval kan het ook zijn dat u hulp nodig hebt in de huishouding. Of dat u niet kunt werken. Of met de taxi naar uw werk moet, omdat u met uw arm in het gips niet kunt fietsen. Dat zijn allemaal extra kosten die u niet had hoeven maken als u geen ongeval had gekregen. M

Hulp bij verhalen van schadevergoeding

Wij kunnen voor u de materiële- en immateriële schade verhalen op de aansprakelijke partij. Wij helpen u graag op weg bij uw herstel en het verhaal van uw kosten. In de meeste gevallen is dat kosteloos (zie Wat kost het verhalen van letselschade?).

Meer weten?

Heeft u vragen over dit onderwerp, of hoe dit in uw persoonlijke situatie van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via tel:.0172 – 42 41 72. Of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op.
    Laat onze expertise u helpen

    Wij bij Berntsen Mulder Advocaten zijn altijd geïnteresseerd in uw verhaal.We kijken samen hoe we u verder
    kunnen helpen en bespreken graag alle opties.