← Terug

Beenletsel

Letselschade

Beenletsel

Heeft u beenletsel opgelopen door een ongeval? Een verwonding, (zware) kneuzing, beenbreuk(en) of zelfs amputatie? Wij kunnen u dan goed helpen.
U kunt beenletsel hebben opgelopen door een ongeval met de fiets of de auto, tijdens het sporten of op het werk. Of u kunt bijvoorbeeld zijn uitgegleden in de supermarkt of zijn gestruikeld over een scheve stoeptegel. Ook beenletsel na een hondenbeet kan pijnlijke gevolgen hebben.

Verder praten 0172 – 42 70 74

Kosten

Heeft u een operatie moeten ondergaan? Bent u onder behandeling bij de fysiotherapeut of moet u een revalidatietraject in? Dat kan duur zijn.
Na het ongeval kan het ook zijn dat u hulp nodig hebt in de huishouding. Of dat u niet kunt werken. Of met de taxi naar uw werk moet. Dat zijn allemaal extra kosten die u niet had hoeven maken als u geen ongeval had gekregen.

U kunt nog meer lezen via deze link.

Hulp bij verhalen van schadevergoeding

Wij kunnen voor u de materiële- en immateriële schade verhalen op de aansprakelijke partij. Wij helpen u graag op weg bij uw herstel en het verhaal van uw kosten. In de meeste gevallen is dat kosteloos.

Meer weten?

Heeft u vragen over dit onderwerp, of hoe dit in uw persoonlijke situatie van toepassing is? Neem dan gerust contact met ons op. Bel ons via tel: 0172 – 42 70 74. Of vul het contactformulier hieronder in en wij nemen contact met u op.
    Laat onze specialisten u helpen