← Terug

Letselschadeadvocaat Schiedam

Letselschade

Letselschadeadvocaat nodig in Schiedam?

Een letselschadeadvocaat kiest u niet zomaar. U heeft iets meegemaakt wat grote impact heeft gehad op uw leven en u heeft juridische hulp nodig van een letselschade-expert. U heeft bijvoorbeeld ernstig letsel opgelopen en kunt uw werk niet meer uitvoeren. Dit heeft grote gevolgen voor uw privéleven, voor uw inkomen en voor uw vrijetijdsbesteding.

De eerste, confronterende, vraag is of er een levensbedreigende situatie is? Bij dreigend overlijden moet er snel actie worden ondernemen. Dat u snel in actie dient te komen heeft een juridische reden hoe cru dat ook klinkt.
Het is namelijk verstandig om aanspraak te maken op het smartengeld wanneer het slachtoffer nog in leven is. In dat geval is het belangrijk om zo snel mogelijk een aansprakelijkstelling te (laten) versturen naar de aansprakelijke partij. Hiermee stelt u die ander aansprakelijk en vordert u vergoeding van al uw schade, waaronder ook het smartengeld. Komt u hier niet uit of weet u niet wat er exact in de brief of e-mail moet komen? Geen probleem! Wij helpen u hier graag gratis bij. Wilt u onze hulp gebruiken in dit juridisch proces vul het contactformulier in, neem telefonisch contact met ons op via 0172 – 42 70 74 of stuur ons een bericht via WhatsApp.

Verder praten 0172 – 42 70 74

Aansprakelijk stellen

Lees meer over de situatie die op u van toepassing is:

Letselschade check

Heeft het zin om uw zaak aan te melden? Doe hier de letselschade check. Uw letselschadezaak aanmelden is vaak de beste optie!

Doe de check

Ongeval door schuld van een ander

U heeft letselschade opgelopen door toedoen van een ander, wat is er mogelijk in uw situatie? In eerste instantie is het belangrijk om zo veel mogelijk bewijsmateriaal te verzamelen van de aansprakelijkheid van de tegenpartij. De manier hoe het letsel is opgelopen heeft invloed op het bewijs wat u nodig heeft. Het bewijs bij een verkeersongeval is anders dan bij een arbeidsongeval/ bedrijfsongeval waar vaak de werkgever aansprakelijk is.

U kunt de tegenpartij aansprakelijk stellen voor een letselschadevergoeding u heeft hier dan namelijk recht op. Wij helpen u met het claimen. Wij zorgen ervoor dat u krijgt waar u recht op heeft. Wilt u weten waar u recht op heeft? Dat kunt u lezen op de pagina Waar heb ik recht op?

Zwaar letsel opgelopen door een ander?

Zwaar letsel opgelopen? Door het opgelopen letsel maakt u kosten en/of heeft u minder inkomen. Zonder het ongeval had u deze kosten niet hoeven maken. Dit zijn schadeposten die de aansprakelijke partij moet vergoeden. Dit geldt dus ook voor medische kosten. De rechtsbijstand is voor u in veel gevallen kosteloos. De materiële schade en de immateriële schade worden vergoed.
De kosten zijn dan niet voor u maar voor de tegenpartij. De kosten worden dan betaald door de tegenpartij of diens verzekeraar. Wij helpen u bij verschillende soorten letselschade.

Advocaat in Schiedam inschakelen? Neem gerust contact met ons op voor juridische hulp. Onze letselschade advocaten helpen u in Schiedam met het claimen van de letselschade. Kom direct in actie bel ons op 0172 – 42 70 74 voor een vrijblijvend intakegesprek of vul het contactformulier in. Een van onze letselschadespecialisten zal zo snel als mogelijk contact met u opnemen.

25 jaar ervaring

De letselschadeadvocaten en letselschadejuristen van Berntsen Mulder Advocaten zijn echte letselschade-experts. Wij houden ons al meer dan 25 jaar bezig met het verhalen van letselschade, het regelen van smartengeld en met aansprakelijkstellingen. Onze specialisten weten exact welke bewijsmaterialen er aangeleverd moeten worden om de letselschade te claimen. Lees ook vooral wat andere over Berntsen Mulder Advocaten zeggen bij onze referenties.

Verder praten 0172 – 42 70 74

Geen kosten voor een letselschade advocaat Schiedam

Vaak is kosteloze rechtsbijstand mogelijk in een letselschadezaak. Deze kosten worden betaald door de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Dit geldt ook voor de juridische kosten, deze worden ook door de verzekeraar betaald. Zonder het letsel wat door de wederpartij is veroorzaakt had u deze kosten niet gemaakt. Dit wordt bepaald door de wet (artikel 6:96 Burgerlijk Wetboek). Het inschakelen van een letselschade specialist om een letselschade vergoeding te claimen bij de aansprakelijke partij is bijna altijd helemaal gratis. Lees hier hoe dat precies in elkaar zit.

Aansprakelijk stellen

Wilt u meer informatie? Wij kunnen u gratis telefonisch advies geven. Wilt u onze hulp gebruiken in dit juridisch proces vul het contactformulier in, neem telefonisch contact met ons op via 0172 – 42 70 74 of stuur ons een bericht via WhatsApp.

Vervolgprocedure

De meeste sites drukken u op het hart dat het inschakelen van een advocaat of expert bloedspoed heeft. Dat is meestal niet zo. Dat is alleen het geval als het slachtoffer in levensgevaar verkeert. Doet u vooral wat voor u goed voelt. Als u in de tussentijd vragen heeft of wilt dat wij als gespecialiseerde letselschadeadvocaten en letselschadejuristen uit Schiedam alvast een voorschot voor u vragen om uw eerste kosten te dekken, bel dan gerust.


Meer weten?

Wilt u meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op voor juridische hulp. Bel gratis met 0172 – 42 70 74 of stuur ons een bericht via het onderstaande contactformulier. Onze letselschadespecialisten helpen u graag verder.

Of lees eerst nog even verder:

Heeft u vragen? Wilt u weten hoe het zit in uw persoonlijke situatie? Neem vooral contact met ons op. Bel gratis 0172 – 42 70 74 of stuur een bericht via het contactformulier of via WhatsApp.

We helpen u graag verder.
    Laat onze specialisten u helpen