Wmo-regres

De advocaat die met u praat

Berntsen Mulder Advocaten werd in 2023 uitgeroepen tot een van de beste advocatenkantoren van Nederland door de onafhankelijke site van Advocaatscore. Wij staan onze klanten op een eerlijke manier bij met een professionele en persoonlijke benadering.

Letselschade-quote
WMO-Regres-Karin-Tristan-mobiel

Voldoet u aan de nieuwe regels?

Een Wmo-regresadvocaat is gespecialiseerd in het verhalen van kosten op derden namens gemeenten. In het kader van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) kunnen gemeenten kosten maken voor bijvoorbeeld huishoudelijke hulp, begeleiding of woningaanpassingen. Wanneer deze kosten het gevolg zijn van een onrechtmatige daad door een derde partij, zoals een verkeersongeval of een medische fout, kan een Wmo-regresadvocaat namens de gemeente deze kosten verhalen. Berntsen Mulder Advocaten heeft ervaren Wmo-regresadvocaten die gemeenten kunnen bijstaan bij het verhalen van deze kosten en het optimaliseren van hun schadebeleid.

Klik hier voor de uitgebreide uitleg →

Wij adviseren

Blogs

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn. Meld uzelf aan voor onze nieuwbrief om overal van op de hoogte te blijven.