Faillissementsrecht

De advocaat die met u praat

Berntsen Mulder Advocaten werd in 2023 uitgeroepen tot een van de beste advocatenkantoren van Nederland door de onafhankelijke site van Advocaatscore. Wij staan onze klanten op een eerlijke manier bij met een professionele en persoonlijke benadering.

Ondernemingsrecht-quote
Faillissementrecht-Jeroen-Xander-mobiel

Dé specialist op het gebied
van faillissementsrecht

Een faillissement is een complexe en ingrijpende situatie waarin juridische bijstand essentieel is. Een faillissement advocaat kan u bijstaan in alle fasen van het faillissementsproces, van de aanvraag tot de afwikkeling. Zij hebben expertise in faillissementsrecht en kunnen u adviseren over uw rechten en plichten als schuldenaar of schuldeiser.

Bij Berntsen Mulder Advocaten begrijpen we de uitdagingen en gevolgen van een faillissement. Onze ervaren faillissement advocaten staan klaar om u te begeleiden en te ondersteunen, zodat u de best mogelijke uitkomst kunt bereiken in deze moeilijke periode.

Klik hier voor de uitgebreide uitleg →

Wij adviseren

Blogs

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn. Meld uzelf aan voor onze nieuwbrief om overal van op de hoogte te blijven.