Bouw- en vastgoedrecht

De advocaat die
met u praat

Berntsen Mulder advocaten biedt gespecialiseerde
juridische dienstverlening aan particuliere en
zakelijke klanten. Wij staan onze klanten op een
eerlijke manier bij met een professionele
en persoonlijke benadering.

Bouw-en-vastgoedrecht-quote
Bouw-en-vastgoedrecht-Matthijs-Tom-mobiel

Uw specialist voor alle vragen of geschillen
omtrent bouw en vastgoed

Bouw- en vastgoedrecht is een complex rechtsgebied waarbij juridische expertise van essentieel belang is. Of u nu een bouwbedrijf, projectontwikkelaar, vastgoedbelegger of particuliere huiseigenaar bent, het is belangrijk om te kunnen vertrouwen op een ervaren advocaat in bouw- en vastgoedrecht.

Bij Berntsen Mulder Advocaten hebben we gespecialiseerde advocaten op het gebied van bouw- en vastgoedrecht die u kunnen bijstaan bij allerlei juridische vraagstukken en geschillen in de bouw- en vastgoedsector. Onze advocaten hebben uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot bouwprojecten, contracten, vergunningen, aansprakelijkheid, huur- en koopovereenkomsten, geschillenbeslechting en meer.

Of het nu gaat om het opstellen en beoordelen van contracten, het voeren van onderhandelingen, het adviseren over bouwrechtelijke kwesties of het vertegenwoordigen van uw belangen in gerechtelijke procedures, onze advocaten staan voor u klaar. Wij streven ernaar om samen met u tot de beste oplossingen te komen en uw belangen te behartigen in de complexe wereld van bouw- en vastgoedrecht.

Klik hier voor de uitgebreide uitleg →

Wij adviseren

Blogs

Landjepik
Ruzie over de erfgrens komt veel voor tussen buren. Kijk maar naar de Rijdende Rechter. […]
Lees meer

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn. Meld uzelf aan voor onze nieuwbrief om overal van op de hoogte te blijven.