Bouw- en vastgoedrecht

De advocaat die met u praat

Berntsen Mulder Advocaten werd in 2023 uitgeroepen tot een van de beste advocatenkantoren van Nederland door de onafhankelijke site van Advocaatscore. Wij staan onze klanten op een eerlijke manier bij met een professionele en persoonlijke benadering.

Bouw-en-vastgoedrecht-quote
Bouw-en-vastgoedrecht-Matthijs-Tom-mobiel

Uw specialist voor alle vragen of geschillen omtrent bouw en vastgoed

Of u nu ondernemer bent of een particulier, u krijgt ongetwijfeld op enig moment te maken met vragen op het gebied van het bouw- en vastgoedrecht. Het is een buitengewoon breed rechtsgebied en omvat een scala aan juridische aspecten. Van de bouwplannen tot aan de daadwerkelijke ontwikkeling en het beheer en onderhoud van onroerend goed, vastgoedrecht bestrijkt het volledige traject van vastgoedactiviteiten. Het is niet beperkt tot de eenvoudige transactie van aan- en verkoop van woningen, kantoren of bedrijfspanden. Het omvat ook andere relevante onderwerpen met betrekking tot onroerend goed, zoals hypotheken, erfdienstbaarheden, appartementsrechten en het recht van gebruik en bewoning. Daarnaast behandelt vastgoedrecht een breed scala aan juridische kwesties die verbonden zijn met projectontwikkeling, financiering, huur en verhuur. 

Vanwege de vaak grote belangen is het belangrijk om te kunnen vertrouwen op een ervaren advocaat in bouw- en vastgoedrecht. Bij Berntsen Mulder Advocaten werken gespecialiseerde advocaten op het gebied van bouw- en vastgoedrecht die u kunnen bijstaan bij allerlei juridische vraagstukken en geschillen in de bouw- en vastgoedsector. Onze advocaten hebben uitgebreide kennis van de wet- en regelgeving met betrekking tot bouwprojecten, contracten, vergunningen, aansprakelijkheid, huur- en koopovereenkomsten, geschillenbeslechting en meer.

Of het nu gaat om het opstellen en beoordelen van contracten, het voeren van onderhandelingen, het adviseren over bouwrechtelijke kwesties of het vertegenwoordigen van uw belangen in gerechtelijke procedures, onze advocaten staan voor u klaar. Wij streven ernaar om samen met u tot de beste oplossingen te komen en uw belangen te behartigen in de complexe wereld van bouw- en vastgoedrecht.

Klik hier voor de uitgebreide uitleg →

Wij adviseren

Blogs

Landjepik
Ruzie over de erfgrens komt veel voor tussen buren. Kijk maar naar de Rijdende Rechter. […]
Lees meer

Blijf op de hoogte van ons nieuws

Wij houden u graag op de hoogte van zaken die juist voor u interessant zijn. Meld uzelf aan voor onze nieuwbrief om overal van op de hoogte te blijven.